Следва

Test Drive: Кажи „Сбогом“ на тъмните кръгове с M.A.C.!

Глезената ни коса обича мигновеното възстановяване от L’Oréal Professionnel

С новата си линия Pro Fiber L'Oreal Professionnel ни обещава да преобразим изтощената си коса в здрава, силна и блестяща...

Hair преди 7 години

С новата си серия  ProFiber L'Oreal Professionnel ни обещава да преобразим изтощената си коса в здрава, силна и блестяща.

След години на задълбочени проучвания L’Oréal Professionnel създава изцяло нова технология в грижата за косата, базирана на молекулярния комплекс APTIL 100. Pro Fiber е система от последно поколение за дълготрайна грижа с резултати до 6 седмици.

ProFiber за възстановяване има цели четири серии, всяка от които включва шампоан, балсам, маска и грижа без измиване: Възстановяване за фина коса (Re-create), Обновяване(Rectify), Възстановяване (Restore) и Реконструиране(Reconstruct), както и ампулите Re-charge.

Re-create
Серията Re-create от L'Oreal Professionnel е създадена, за да възстанови изтъняла от увреждане на коса. Заздравява изтощените дължини и краища, възвръща еластичността и подхранва в дълбочина, без да утежнява. Линията съживява косата, уплътнява и придава естествено изглеждащ обем.



Rectify

Серията за обновяваме запазва естествената еластичност на косата. Специално създадена за фини естествени коси, които са увредени от честото използване на преса и сешоар.  Линията се използва за степен 1 на увреждане на косата, при която само кутикулата е засегната, вследстие на което тя не е толкова мека, изглежда без блясък и е с изтънели краища. Освен това Rectify моментално завладява с нотки на мед, допълнени с деликатно усещане за цитрусови плодове, хармонично съчетани с ванилия и кокос.

Restore
Специално създадена, за да възстанови красотата на боядисана, увредена коса в следствие на често изсушаване или изправяне. Серията е подходяща за нормална към гъста коса. Линията се използва за степен 2 на увреждане на косата, при която са засегнати кутикулата и кортекса, вследствие на което тя е нееластична, без блясък, с неравномерен цвят и цъфтящи краища. Restore загатва аромат на кардамон, преди да ни завладее букет от божур и ирис, който оставя зад себе си усещането на дървесни нотки от кедър и сандалово дърво.

Reconstruct
За реконстуиране на коса, която е била подлагана многократно на химически процеси и е много изтощена. Линията се използва за степен 3 на увреждане на косата, при която са много засегнати кутикулата и кортекса, вследствие на което тя е без блясък, с изтощени краища и избледнял цвят. Серията Reconstruct с леки пикантни нотки, разгръща своя сладък и топъл аромат със силно присъствие на ванилия.



Re-charge
Както споменахме, ProFiber ни предлага ампули, които съдържат APTIL 100, иновация от Лабораториите на Л‘Ореал с 15 депозирани патента. Ампулите имат изключителна формула, която е резултата на дълги проучвания, а кремообразната им текстура буквално се разтапя в косата. Нанасят се на измита, влажна коса на всяко 4-то измиване вместо обичайната грижа (балсам или маска). След 5 минути, косата видимо е преобразена и интензивно подхранена. Гривата ни е гладка и лесна за разресване. Изглежда блестяща, а на пипане е копринено мека.

Възстановяването на увредената коса е една от най-големите нужди в грижата за коса, а цели 58% от жените го потвърждават.

Линията  Pro Fiber от L'Oreal Professionnel се намира в любимите ни професионални фризьорски салони, но също така можем да я отнесем и вкъщи, където да продължим да глезим гривите си.

На снимката: Ева Грийн за L'Oreal Professionnel

More Hair