Следва

We love: Бохо мацката Амал Клуни

PFW Пролет/Лято 2017: Hermes

Креативният директор на Hermes, Надеж Ван-Сибулски е изправена пред трудната задача да прокарва своя дизайн маниер в рамките на къща с дълбоки традиции...

All fashion преди 7 години

Креативният директор на Hermes, Надеж Ван-Сибулски е изправена пред трудната задача да прокарва своя дизайн маниер в рамките на къща с дълбоки традиции. Без съмнение, нейните дизайни са изкусно изработени от най-добрите възможни материали и са без грешка издържани в прочутата Hermes естетика.

За Пролет/Лято 2017 обаче наблюдаваме и повече модни наченки от страна на Сибулски: 80-тарския силует с преувеличените рамена под формата на ризи с подплънки и диагонални джобове с ципове, носени с панталони с висока талия. Освен хита на момента - 80-те, наблюдаваме още и цели две визии в ярки цветове - фукция и жълто.
Тенденциите настрана, колекцията показва класики, деликатно завъртяни около спортната естетика в розово, бежово, светло и тъмнозелено, бяло, черно, жълто, както и детайли с тюркоаз: светлозелена риза на каре със супер широки каки панталони; гащеризони с препратки към работното облекло и изящни кожени рокли.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.