Следва

Dare U: Руж около очите

В ръцете ни се преплитат традиция и модерност

Използваме новите технологии, които са обсебили времето и вниманието ни, но винаги сме обичали традициите и "едно време"...

Nails преди 7 години

Използваме новите технологии, които са обсебили времето и вниманието ни, но винаги сме обичали традициите и "едно време".

Досущ като приказките, които слушахме като малки от баба, с новата си колекция Есен/Зима 2016 "ШЕВИЦИ" SNB Professional ни представя омагьосващото преплитане на традицията и модерността. И ни кара точно като едно време, да седнем и заедно с приятелки да се лакираме, но вече по женски.

В новата линия на SNB Professional можем да избираме между тъмночервен пастел, изтъкан от любов, традиция и красота, наситен жълт пастел, който носи в себе си топлина, свежест и лекота, благородно пастелно лилаво, топло, величествено и различно и разкошното, царствено, пастелно синьо.

Залагаме на "Калоян", това име носи величествено синият лак, защото ни напомня на мастило, с което да "извезаме" ноктите си и да почустваме корените си. А може би малко и на море, въпреки по-тъмния му и наситен тон. 



Разкошен, царствен и необятен. Цвят, който променя не само маникюра, но и настроението. Цвят, който не е за всеки, но който се осмели да го опита определено ще предизвиква жадните погледи по градските улици.



И се оказва, че синьото върви на всичко - на кафето в офиса, на книгата за отмора след дългия ден, за просто всичко!

More Nails