•  

Петъчен БЛИЦ: Sexy made in BG - Harry Kash

Ако сте от купонджийте в петък вечер, или пък обичате да разпускате в някой бар след работа през седмицата, няма как да не сте чували името Harry Kash...

Ако сте от купонджийте в петък вечер, или пък обичате да разпускате в някой бар след работа през седмицата, няма как да не сте чували името Harry Kash.

Той е на 26 години, много брадат и много, много татуиран, като бонус има и прекрасен бял питбул, в който сме влюбени. Вероятно сте го виждали и в рекламите на BRADABRAT, все пак е "секссимволът от метрото". Не стига това, ами Хари е и DJ под прикритие, или не точно - просто през деня го раздава "по-семпло" като IT Manager.

И именно защото ни е любопитно какво крие в себе си такъв интересен и необятен човек, го хванахме на тясно... с един ПЕТЪЧЕН БЛИЦ.


Утрото... трябва да е на плажа.

Коментари: 5

R
red_lipped (2016/10/22 / 21:59)
Вече е too much overrated да си "хъпстър" и то насила. Аре, стига! Навсякъде. Като казармата стана. Униформеност и nothing else.
M
maoam (2016/10/22 / 13:29)
На снимката с кучетата приличат на оная порода американски расисти-реднеци от Луизияна, които живеят в гората и правят мууншайн, а ако недай си Боже се усмихнат, зъбите им са изпадали преди десетилетия, но ако това ви е днешния естетически идеал, не знам.
K
Kikik (2016/10/22 / 13:18)
Много точен коментар на Реалист! Така ми писна от еднакви брадати мъже с еднакви прически, еднакви дрехи, еднакви татуировки и еднакво излъчване.
B
budimir metalnikov (2016/10/21 / 22:03)
аз очаквах и кучето да е с черна брада!
R
Realist (2016/10/21 / 20:54)
Всичко по това момче е клише. Да го питам, след три години като отмине хипстърската мода, какво ще ги прави тия татуси и лули... :D

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.