Следва

Устойчив стил на ниска цена

We love: Бохо мацката Амал Клуни

Вече безброй пъти сме си говорили колко стилна и елегантна е госпожа Амал Клуни...

All fashion преди 7 години

Вече безброй пъти сме си говорили колко стилна и елегантна е госпожа Амал Клуни.

Никак не се съмняваме, че модният й нюх е едно от нещата, което е впечатлило и верния ерген на Холивуд Джордж, който се предаде в мрежите й.

Есента през очите на Амал е много бохо и някак си елегантно хипарска. Обожаваме решението на красивата адвокатка да комбинира блуза в така модения цвят горчица, за който ти говорихме ТУК, и широки дънки с избродирани цветя и листа.

За изцяло довършен перфектен бохо стил Амал е заложила и на обувки на висока платформа и разибра се, чанта с много и дълги ресни.

Какво да кажем, освен че Амал, Джордж и прекрасното им кученце са толкова влюбени и толкова прекрасни, че ни вдъхновяват!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.