Следва

Fashion failure: Сребърната Ники Шерцингер

Кое е опасното хоби на малката fashionista принцеса Шарлот?

Тя е едва на 17 месеца, но вече е трансатлантически пътешественик, мини модел за подражание и разбира се бъдещата наследница на британския кралски трон...

Други преди 7 години

Тя е едва на 17 месеца, но вече е трансатлантически пътешественик, мини модел за подражание и разбира се бъдещата наследница на британския кралски трон.

Принцеса Шарлот ни показа, че обожава кучета и балони. По време на кралския тур из Канада наследничката на принц Уилям и Катрин реши да използва пухкав домашен любимец за табуретка на която да поседне, а по-късно искрено се забавляваше с разноцветни балони, които служена за украса на светско събитие организирано специално за кралското семейство.

Самата мама Кейт признава, че щерка й Шарлот е много будно дете и откакто се е научила да ходи, не спира да щъка насам-натам разучавайки любопитни неща от света на големите.

Скрошното признание на херцогинята на Кеймбридж за малката принцеса обаче искрено ни изуми. Оказва се, че Шарлот обожава ездата и въпреки крехката си възраст и факта, че наскоро проходи, вече редовно се качва на коне.


"След няколко години принцеса Шарлот може и да се занимава с конен спорт", издава говорителят на кралското семейство, като допълва, че брат й принц Джордж пък е много запален по фехтовката.

More Други