Седмичен ХОРОСКОП - 24.10 - 30.10

Astro преди 7 години

От понеделник, 24 октомври до 12 ноември, изразителният Меркурий се присъединява към Слънцето под знака на мълчаливия Скорпион. Тази позиция на планетите ни прави по-мистериозни и потайни, но все пак думите не са единствения начин да изразим себе си. Доверието е задължително качество, когато Меркурий е в подобна съмнителна позиция. Не че ще се предизвиква чувство на съмнение, просто ще трябва да доказваме своята преданост, ако искаме да сме честни и другите да ни имат доверие.

Работната седмица се очертава да е като едно огнено кълбо, тъй като сприхавият Марс се преплита в сложен 90-градусов квадрат с крайния Уран. Нрави, темперамент, его, идеологии - всички тези емоции ще пламтят във въздуха.

А Купидон става все по-сериозен в събота, тъй като романтичната и артистична Венера се сгушва в решителния и стабилен Сатурн в знака на Стрелец. Тази планетарна позиция може да ни вдъхнови за лишени от всякакви табута дискусии относно съвместното бъдеще. Но уви - едно романтично увличане не е достатъчно да задвижи колелото на любовта. Сатурн призовава за общи цели, споделени ценности и съвместна бъдеща траектория. 

Новолунието в Скорпион в неделя помага на тези, които искат да поемат в нова посока или да започнат начисто. Разбира се, големите и сериозни промени не се случват за една нощ. Но все пак правейки първата крачка в период на Новолуние определено ще има ефект след време. 

Хороскоп

Още от Astro