Следва

Трите неща, които ще подобрят живота ви!

NOVA излъчва ексклузивно на живо полуфиналния двубой между Григор Димитров и Хуан Мартин дел Потро

NOVA ще бъде единствената национална телевизия, която ще излъчи на живо полуфиналния двубой от ATP Стокхолм Оупън между Григор Димитров и аржентинеца Хуан Мартин дел Потро

Спорт преди 7 години

NOVA ще бъде единствената национална телевизия, която ще излъчи на живо полуфиналния двубой от ATP Стокхолм Оупън между Григор Димитров и аржентинеца Хуан Мартин дел Потро – днес, 22 октомври, от 14.00 ч. Това е турнирът, на който Григор печели първата си титла при мъжете през 2013 г. и зрителите на NOVA ще имат невероятната възможност да видят дали двубоят с един изключително силен съперник в лицето на аржентинеца, ще доближи най-добрия български тенисист към 5-та ATP титла в професионалната му кариера.

Григор Димитров изпитва особен сантимент към шведската столица не само заради титлата от 2013 г, но и заради годините, през които живее и тренира там още като юноша. Участието му в полуфинала на ATP Стокхолм Оупън ще бъде част от постигане на голямата му цел за завръщане в топ 10 на Световната ранглиста.

Ексклузивното излъчване на полуфинала от ATP Стокхолм Оупън доказва, че Нова Броудкастинг Груп е медийната група, която може да предложи наистина уникално телевизионно и спортно съдържание и да даде възможност на българските зрители да станат свидетели на едни от най-актуалните и големи спортни събития.

Дали Григор Димитров ще успее да стигне до финала за мечтаната титла, зрителите на NOVA ще могат да проследят днес, 22 октомври точно в 14.00 ч. по NOVA.

Всички актуални новини ще бъдат отразени и в спортния сайт Gong.bg. където феновете на тениса ще могат да наблюдават безплатно двубоя и онлайн.

More Спорт