Следва

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 1 Фабрика Дъга

Win It: Украси ръцете си с шевици

Win It: Украси ръцете си с шевици...

All About Life преди 7 години

След като пробвахме лично новата колекция лакове на любимите ни SNB Professional, се уверихме, че това са цветовете, които ще красят ръцете ни идния сезон и сме абсолютно влюбени тях. В забързаното ни модерно ежедневие професионалистите от марката успяха да ни помогнат да се върнем за малко към традиционното и да ценим отново неговата красота. Колекцията Шевици на SNB Professional съдържа четири цвята, които носят български имена: Пламена -тъмночервен пастел, Десислава - наситено жълт пастел, Преслав  -  благородно лилаво и Калоян - разкошно, царствено синьо. 


Заедно с SNB Professional решихме да зарадваме три дами с лак от новата колекцията Шевици и не само. По един комплект, с различен цвят от колекцията, двуфазно масло за нокти с витамини А и Е, за да е перфектен и завършен маникюрът и 3 в 1 - топ лак, заздравител и основа ще отидат при три от вас, които ни отговорят на въпроса:
Издайте ни вашия таен ритуал за красиви нокти. Коя е тайната съставка, която прави маникюра ви винаги перфектен? 

Очакваме отговорите на познатия мейл: [email protected] до 31.10.







 

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.