Следва

Джунглата и градът

Приказки за бижута: В страната на чудесата на Thomas Sabo

Изгубваме се между нежно докосване, дръзки дизайни и интересни, но крехки детайли...

Shopping преди 7 години

Изгубваме се между нежно докосване, дръзки дизайни и интересни, но крехки детайли.

Бутикът на световния бранд Thomas Sabo ни въвлича в една приказка, изтъкана от кадифе, много злато, стерлингово сребро и омайващ блясък.

Karma beads...гривни...висулки...часовници...пръстени...чувстваме се досущ като Алиса в станата на чудесата.

Немската ювелирна компания Thomas Sabo е създадена в началото на 80-те и фокусира вниманието си върху бижута, произведени от най-изисканите материали и според най-високите стандарти: 18-каратово жълто и розово злато, сребро, проба 925, цветни скъпоценни камъни и ослепителни диаманти. В допълнение колекцията бижута се откроява с изключителните си дизайни, пълни с енергия и извънредно характерни за марката Thomas Sabo.

При нас световноизвестният бранд стъпи през май тази година и оттогава се радва на грандиозен успех, представяйки ни 5 линии бижута, насочени и към дамите, и към господата.

Линия Glam & Soul е вълнуващо вдъхновена от любовта. Любовта като най-велика сила, която често се крие в малките неща и милите жестове. Изключителни, деликатни и с усет към детайла, бижутата от тази линия нежно допълват всяка визия със своето разнообразие. От тази есен към колекцията се присъединяват и омагьосващи и крехки бижута, украсени от сияйни диаманти.

С Karma Beads пък празнуваме живота. Бижутата от тази линията зареждат с положителна енергия и носят мистичния полъх на личната ни карма. Освен че ни придават модерен вид, те "даряват" и положителна енергия, оптимизъм и позитивна нагласа по пътя на живота. Карма колелото - главен символ на колекцията, буквално ни омагьоса по негов си, приказен начин.







Линия Love Bridge отново нашепва романтични слова на уше, тъй като е вдъхновена от любовта - онази любов, която заключваме с катинари на така известния мост в Париж. С бижутата от тази колекция можем да запечатаме посланието си във времето с моментно безплатно гравиране, с което самата марка Thomas Sabo много се гордее. Гривни или колиета от стерлингово сребро с покритие от жълто или розово злато, или изчистена сребърна визия, идеално завършени с гравиран текст (на кирилица или на латиница по наше желание) - идеалният подарък за всеки любим.







След любовното опиянение преминаваме рязко на друга вълна, защото Rebel at heart за мъже със самочувствие и жени с предпочитания към нестандартното и различното, ни обръща на 180 градуса. Линията, която подчертава индивидуалността и характера е от оксидирано сребро и загадъчен оникс. Дизайните са масивни и разчупени, но и съвършени. Харесахме си пръстена със сокол, заради силното въздействие на лъчистите му очи от оникс и ослепително наметало от пера.



Талисмани, обаяние и, може би, заклинание...за привлекателност...за пленителност...за очарование. Линията Charm Club омагьосва с широката си гама от очарователни малки талисманчета, които подчертават по неповторим начин външния ни вид. Независимо дали търсите подходящия стил за следващата лятна ваканция, идеалния подарък или искате да зарадвате себе си, над 800 символа от сребро, позлата от жълто или розово злато, емайл и цирконии са на разположение на вътрешния ни подтик.



И последно, но не последно място, се спираме на мъжките и дамски часовници на марката Thomas Sabo. Мястото, където дивата и свободна душа и стилната бизнес визия се сливат в едно. Където елегантността и класическият дизайн се преплитат с най-новите модни тенденции. Мястото, където със сигурност ще откриете нещо за себе си, което да допълни цялостната ви визия на уверена личност. Дали ще е дамският intense red или пък мъжкият експресивен дизайн с черепи, сами решавате. Ние залагаме на часовници, направени за господата, защото какво пречи на една градска мацка да събере погледите с голям, елегантен часовник, който тайно нашепва за дивата й неспокойна душа?






 

Нежните бижута със силен характер на Thomas Sabo откриваме в бутика на бранда в Mall of Sofia, а новини около марката ТУК!


More Shopping