Следва

Сълзи, летище...Кейти Холмс и една раздяла

Pop til you drop: Пуканки за всички от Скарлет!

www.viewsofia.com/article/26609/Bebeto-na-Skarlet-Iohanson-s-parva-paparashka-sesiia-Ето, че вече е факт! Магазинът за пуканки на Скарлет Йохансон отвори врати...

Други преди 7 години

Ето, че вече е факт! Магазинът за пуканки на Скарлет Йохансон отвори врати.

Самата актриса приветства с широка усмивка първите си клиенти, осмелили се да пробват от гурме царевичните изкушения с вкус на трюфел, пармезан, ягоди и сметана.

Разказахме ви, че Скарлет се е заела с ново начинание, което е приела много присърце и очевидно не е излъгала, като сподели, че ще сервира и обслужва сама клиентите си.


Откриването на YummyPop e минало повече от перфектно, а както виждаме от снимките - желаещи за пуканките на Скарлет - МНОГО!

Една определена снимка от съботното забавление обаче ни направи сериозно впечатление. Не, не тази на която Скарлет се забавлява на букет от царевици, а тази на която се държи за коремчето.

На кадър на който позира заедно с половинката си Роман, Йохансон мистериозно нежно е положила ръка върху коремчето си. Този неволен жест на актрисата ни кара да се зачудим дали тя всъщност не е бременна и няма да дари французина Дуриак с второ дете?




More Други