Следва

Пинокио, Стив Бушеми и Фарел танцуват в реклама на Beats By Dre

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 1 Фабрика Дъга

Тя е голяма, шумна, предлага ни всичко, но понякога ... 

All About Life преди 7 години

Тя е голяма, шумна, предлага ни всичко, но понякога е неудобна и труднодостъпна.
Той е неустоим, чаровен, удобен, изключително приятен за каране, кокетен, тих.

Тя е София. Градът, който обитаваме, обичаме и твърдим, че познаваме.
Представяме ти я в 33 важни точки в 33 пълни с удоволствие материала в една поредица, разказваща за градските пътешествия на една модна редакция до любимите места в града.

Той е прекрасният малък и пъргав градски автомобил, елегантен, индивидуален и пленителен, верен другар в разходката ни до най-софийските места в пътешествие, изпълнено с радост от живота, емоция и френско очарование. Пленяващ със своя чувствен червен цвят, той омагьосва и печели от пръв поглед. Защо, как, къде и с кого - в следващите 33 приказни и много софийски разказа.

И ето я Нея - първата от 33-те точки, с него - неустоимият номер 1:

Първо ТОЙ:

Казва се Renault CLIO - новият петместен модел на френската марка, с удивително нетрадиционен дизайн, поддаващ на всякакви персонализации с изчистените линии на покрива, кокетните огледала за обратно виждане, външните декоративни елементи.

Градът го обича... заради доброто поведение на пътя, новият преден full-LED светлинен подпис и изключително лесното маневриране, което осигурява по-голяма безопасност и комфорт при пътуването. А и е много важно за нашите фини дамски ръце!

Всички го харесват… и има защо! Освен, че е неустоимо чаровно, новoто Renault CLIO има безупречно поведение на пътя, печели с модерен и отличителен стил, в който всеки детайл е от значение. И още: можем да персонализираме седалките, инструменталния панел, обкова на аераторите и на скоростния лост.

Причините да го харесваме… освен разбиващо симпатичния външен вид, Renault CLIO ни носи несравнимото изживяване от слушането на звук Bose, който трансформира кабината в истинска концертна зала, възпроизвеждайки автентична, чиста и реалистична музика, достойна за изпълнение на живо. 



Благодарение на въвеждането на двигателя 1.5 dCi 110 и 6-степенна автоматична скоростна кутия за двигателя TCe 120, новото CLIO сега предлага най-широкообхватната двигателна гама. Освен това, паркирането никога не е било толкова лесно. Системата Easy Park Assist определя траекторията в зависимост от пространството и конфигурацията на мястото за паркиране, предавайки контрола върху волана и превръщайки паркирането в детска игра.

Избираме той да ни придружава до любимата точка в града, защото… е готино, приятно, сигурно и елегантно всичко, което правиш с него.

Червеното ни бижу днес ни отвежда до:

Мястото… Фабрика Дъга трудно може да бъде сложена в рамка с категоризация. Самите създатели на това приказно място се затрудняват да го определят. Създадено с много любов и специално отношение, с идеята да бъде социално място за срещи, нещо като малък кофи шоп, то постепенно се превръща в място за брънч, сладкарница и дори ресторант, в който на обяд двама напълно непознати споделят тясна маса, а на следващия ден ги виждаш пак заедно, вече приятели. Намира се на ул. "Веслец" 10.

Съществува тук от... 
две години. Екипът се пита кога са минали две години и едновременно с това имат чувството, че винаги е било част от живота им.


Създават го... 

едно момиче и две момчета, обединени от общата мечта да имат място, за което да се грижат и свободно да изразяват себе си в полза на другите.

Екипът... 

е може би най-трудната част от колаборацията. Имат късмета да срещнат и съберат на това място страхотни хора, които вибрират на една и съща честота и приемат работата си като мисия да правят хората щастливи. Всъщност, всички заедно всеки ден получават награда за усилията и труда си чрез енергията, струяща от гостите им. Знаят, че всеки, който прекрачи прага на Фабрика Дъга го прави с намерението да се чувства добре при тях и те се стараят да оправдаят това очакване.

Хората, които често го посещават... 

са най-симпатичните хора, които можеш да срещнеш в София. Всички са толкова цветни, различни и интересни, с най-различни професии, някои артистични, други много сериозни и отговорни, но нещото, което ги обединява са качествата добронамереност, доверие и позитивно отношение.

Атмосферата, която пленява... се създава едновременно от екипа и клиентите. Духът на мястото се изгражда от хората, които присъстват в него, а не само от интериорните решения.

Какво да не пропуснем да опитаме... брънчът през уикенда и капучиното. Може би най-специалното е кафето, което идва от ферми по целия свят и има изключителни вкусови качества, много различни от тези, които сме свикнали да откриваме по стандарт.

И още 3 причини да го обичаме... старанието да предлагат емоция, а не просто продукт. Фабрика Дъга за екипа си не е бизнес, а начин на живот. Създаден е за всички нас, ценителите, един малък свят, пълен с хармония, любов и доверие.











Обичаме да се връщаме отново и отново тук с автомобила, който обича София точно колкото нас, а именно - новото Renault CLIO, едно скъпоценно градско бижу за заслужили. 


Утре сме в точка номер 2, очаквай ни, удобно настанен...

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 ден

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 ден

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.