Следва

Довърши историята и спечели бижуто на HP - Цветя

Пинокио, Стив Бушеми и Фарел танцуват в реклама на Beats By Dre

Плюс Ники Минаж, Карли Клосс, Травис Скот, Амбър Роуз и други, в това число модели, музиканти и други звезди...

All About Life преди 7 години

Плюс Ники Минаж, Карли Клосс, Травис Скот, Амбър Роуз и други, в това число модели, музиканти и други звезди. Всички те пеят в компанията на Пинокио, които изпълняват вероятно най-популярната песен Got No Strings. Краткото видео рекламира трите нови модела безжични слушалки на Beats By Dre: Beats X, Solo3 Wireless и Powerbeats3 Wireless. Символичната композиция е заимствана от анимацията на Дисни от 1940 година, снимана по мотиви от приказката на Карло Колоди "Приключенията на Пинокио. Историята на една дървена кукла" и всъщност е много готина! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 4 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.