Следва

Дилемите: Кога помощта е разрушителна?

Довърши историята и спечели бижуто на HP - Цветя

Танцът на есенните листа във въздуха е сън, който сънуваме будни...

All About Life преди 7 години

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме с нетърпение продължението. Направихме тази предизвикваща хиляди емоции игра преди време /припомняме си предните епизоди на "Довърши историята" ТУК!/, ще я направим и сега. Помага ни верният приятел и партньор в тази толкова любима на View Sofia закачка - HP!

И така, в следващите няколко седмици ще започнем 10 истории с главни действащи лица: Едно момиче, Един компютър, Един град, Един ден, Едно очакване и пр., които ще накарат фантазията ви да се впусне в бясна надпревара и да довършиш нашата история по най-вълнуващия възможен начин.

Най-хубавото ще дойде на финала: НАЙ-ДОБРАТА от вашите истории ще спечели чисто новия HP Pavilion - 360 градуса революция в забавлението, най-важният герой във всяка интересна история!
Четете, фантазирайте, довършете и спечелете!

ИСТОРИЯ ПЪРВА Е ТУК!
ИСТОРИЯ ВТОРА Е
ТУК!
ИСТОРИЯ ТРЕТА Е
ТУК!
ИСТОРИЯ ЧЕТВЪРТА Е
ТУК! 

Готови? Започваме! ИСТОРИЯ ПЕТА:

„Нищо, че не иска да занеса нищо! Дори ми каза и цветя да не купувам. Тя не била „такъв човек”. Това пък какво трябва да означава?!? Аз не мога така! Все пак тя му е майка и има рожден ден! А и с него сме сгодени, така че…”, препускаха в галоп мислите на Диана, а сърцето й щеше да се пръсне. Бе толкова развълнувана от срещата с роднините на Димитър, че замалко да забрави да купи цветя на майка му.

Оставаха само някакви си 30 минути до началото на партито, а и петъчното задръстване никак не й помагаше. Отиде тичешком до магазинчето на бай Кольо на пазара и влетя запъхтяна в цветарницата с думите: „Помощ! Трябва да ми помогнеш! Бързо!”. Горкият човечец! Както кротко си стоеше на столчето, допиваше сутрешното си кафе и четеше вестник, ококори очи, скочи, поля се с отдавна изстиналата течност и хвърли всичко на земята. „Какво става, бе, Дидке?”. Диана, леко поуспокоена и с усмивка, отвърна: „А, нищо страшно, бай Кольо, споко! Трябва ми съвета ти тука за един букет."

– Абе, момиче! Инфаркт ще ми докараш някой ден! Откакто си се родила те познавам, ама все по-големи магарии ражда къдравата ти главица! Казвай, да видим!”.

Диана извади сивия си НР-помощник. „Колко е удобно да можеш да носиш света в чантата си!”, отново си помисли това наум и отвори избраните снимки в една от папките на лаптопа. „Ето, това е тя, майката на Димитър. Трябва да ми направиш най-якия букет за нея, бай Кольо! Отивам на рожден ден, всички роднини ще са там. Не мога да се излагам! Виж, виж колко готин подарък съм й взела!”, изля почти в речитатив последните изречения Диана, ровейки в кожената си чанта. И докато добрият цветар разглеждаше фотосите на дамата, смутила душата на любимото комшийско дете, тя забеляза през витрината на отсрещния тротоар Димитър, който вървеше под ръка с друго червенокосо момиче, и също носеше букет...


Довърши историята, както ти подсказват импулсът, вдъхновението, фантазията, смелостта, силата, характерът ти. Изпрати ни своята версия на познатия [email protected]. След финала на конкурса ще публикуваме най-добрите, тези, които ще се борят за голямата награда - HP Pavillion.

Всички артикули откриваме в бутиците на Karen Millen и Patrizia Pepe, адресите на които, разглеждаме тук>>

На снимката горе:

Топ Karen Millen 280 лв.
Пола Karen Millen 425 лв.
Чанта Patrizia Pepe 588 лв.

Фотография: Петя Кертикова
Стайлинг: Габриела Желева
Модел: Мина/Ivet Fashion MA
Грим и коса:
Александра Рамирез

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.