Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Style hack: Прецакай Кание Уест с 850$

Yeezy Knit Boots, които са част от модната колекция на Кание Уест са наистина стилни и крайно модерни...

All fashion преди 7 години

Yeezy Knit Boots, част от модната колекция на Кание Уест са наистина стилни и крайно модерни. Цената им обаче никак не допада на повече фешън любители, а какво да говорим за младите почитатели на модата, които рядко могат да си позволят да пръснат 900 долара за чифт обувки.

The $5 Yeezy Style Hack
Вероятно сте виждали Кендъл и Кайли Дженър пременени в ботушките на Yeezy 4 на Kanye West, ето, че мрежата се е обсебила по този $5 Yeezy Style Hack, който е взриви Instagram. Този, прост и лесен, хак ви позволява да се сдобиете с така мечтаните обувки за много по-малко пари. Всичко което ви е нужно?



 

  • Чифт остри обувки на висок ток
  • Чифт готини чорапи
  • Ножици
  • Подложки за обувки

Всичко тръгва от блогърката Шей Чарис от TheNuVogue, която отчаяно иска ботушите на Кание, но не може да си позволи скъпата им цена. Така тя стига до интересното решение да си направи сама подобен чифт. Смеем да кажем, че определено й се е получило доста добре и съвсем скоро и ние ще пробваме. Stay tuned за нашия експеримент!


More from View Sofia

Малко известните марки, чието забвение приключва с този шопинг

Shopping преди 4 години

Вдъхновени от списъка с млади дизайнерски имена, чиито брандове заслужават по един, а и всъщност втори и трети поглед, днес отдаваме седмичния шопинг маратон като тематика на млади, прохождащи или познати като under the radar брандове, които впечатляват с изключителни находки, от които не можем да откъснем очи.

Впечатляващите първи дами: Кратък списък на най-стилните и модерни съпруги на американски президенти

Celebrities преди 3 години

През цялата си история САЩ винаги са се гордяли с елегантни, стилни Първи дами - от Елеонора Рузвелт до Джаки Кенеди, през Мишел Обама до Мелания Тръмп - изглежда, че да си модерна и елегантна, почти е част от длъжностната характеристика на американските първи съпруги

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.