Следва

Консуело Кастилиони изостави Marni

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Ето ги! Най-актуалните модни прегрешения на звездите...

All fashion преди 7 години

Ето ги! Най-актуалните модни прегрешения на звездите...

Никoл, отново ли?

И тази седмица Никол Шерцингер влиза в класацията ни за седмични недомислици и то с две попадения!

Вече сериозно се притесняваме за певицата, която в последните си публични изяви изглежда меко казано нелепо. Дали тя намира собствения си стил за секси, не знаем, но знаем, че отстрани нещата не изглеждат никак добре, ама никак!

В неделя 38-годишната певица буквално ослепи поредния концерт на английското предаване X Factor. Облечена изцяло в сребърно сетче, Ники привлече погледите към себе си не само заради блясъка, а и заради разголения топ и още по-лъскавите си shimmering панталонки.

Причина номер 2, Никол да попадне в категорията "Гафове", е тази шокираща визия, с която предполагаме, че певицата си припомня доброто старо време, когато Pussycat Dolls превземаха музикалния свят. Мини бял топ в комбинация със същата мини пола. А ботушите няма да ги коментираме...

Шей Мичъл

Канадският модел и телевизионна звезда Шей Мичъл е извесна с пикантния си моден усет. Мичъл не е от най-срамежливите нито на червения килим, нито където и да било другаде. Тази седмица в Лос Анджелис любимката от сериала "Малки сладки лъжкини" се появи в изцяло златист костюм, от който ясно личи, че Шей не носи сутиен. Чарът на канадката е неоспорим, но с този стайлинг този път не уцели.

Вики Патисън

Още едно попадение от неделя виждаме в лицето на телевизионната водеща Вики Патисън, която напусна студиото на X Factor, облечена в адски прилепнала, гумена, разголена и лъскава рокля, която просто ни шокира! Ужасяващите шевове са в комбинация с ярко червена чанта и бежови обувки. Трудно ни е да си представим как се диша в подобно облекло, наподобяващо водолазен костюм, а още по-трудно ни е да си представим защо някой би се облякъл по този начин?!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.