Следва

Красива и прокълната: Дженифър като Зелда

Това... сме... ние

Трейлърът на сериала „Това сме ние“, чиято премиера очакваме с нетърпение по FOX life в края на октомври, тотално ни трогна...

Events преди 7 години

Трейлърът на сериала „Това сме ние“, чиято премиера очакваме с нетърпение по FOX life в края на октомври, тотално ни трогна!

Сериалът обещава да е вълнуващ, драматичен и също така да разказва истории, в които всеки от нас може да припознае частица от себе си, защото това сме ние — нормалните хора от реалния свят.

Съдбите на героите се преплитат в историята, макар на пръв поглед на нямат нищо общо помежду си. Повечето от тях споделят един и същи рожден ден, а информацията, която откриваме за сериала до момента обещава първият епизод да бъде меко казано изненадващ и да ни държи в напрежение със завръзка за историята по-нататък.

Какво ще се случи с тризнаците и техните родители Манди Мур и Майло Вентимиля и каква е тяхната връзка с другите герои, с които споделят рождения си ден, очакваме да разберем на 27 октомври от 22:00 ч. по FOX life.

Находчивата комедия с елементи на драма е дело на сценариста и режисьорите на „Оглупели от любов“, на който ние сме огромни фенове.

Между другото, гледайте трейлъра и се опитайте да преброите колко от героите имат рожден ден. Объркващо е, но и интригуващо.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?