Следва

София в бъдещето

Топ ресторант-градини в София - Италиански ресторант La Pastaria

С бясна скорост се насочваме към приятните места в София, където можеш да похапнеш вкусно...

Food преди 14 години

С бясна скорост се насочваме към приятните места в София, където можеш да похапнеш вкусно. И нещо повече – да направиш това в компанията на топли слънчеви лъчи, които леко гъделичкат зелените листа на заобикалящата растителност. Да споделиш една красива природна гледка, било то със скъпи хора, или просто с деловия партньор на обяд. Да се насладиш на храната в една градина, която те откъсва от градската динамика.

За да постигнеш това, всичко започва именно от мястото. Ето и няколко изпитани предложения, на които няма как да устоиш. Добро място ще рече приятна атмосфера, вкусна храна, добро обслужване и конкретно за сезона – градина.



Съвет: Не пропускай да си запазиш маса!



Италиански ресторант La Pastaria предлага рецепта за спокойствие – лек шум на поточе и прохлада. Можеш да хапнеш вкусна паста по оригинална рецепта, апетитна риба или просто да изпиеш чаша ароматно кафе с парче кекс.



ул. "Бигла" 56
тел. 02/962 32 75, 089/550 06 06


Очаквай в следващите дни още от селекцията топ ресторант-градини в София, където можеш да се наслаждаваш не само на приятната пролетно-цветна обстановка, но и да получиш обяда или вечерята си с отношение и отличен вкус.

 

More from View Sofia

More Food