Следва

Where is the love: Джиджи изригна срещу негативизма

Повелителят на славата: Хю Лори покори Америка

Звездата на Хю Лори, известен с емблематичната си роля на лекаря Грегъри Хаус в хитовия ТВ сериал "Д-р Хаус", изгря на Алеята на славата...

Други преди 7 години

Звездата на Хю Лори, известен с емблематичната си роля на лекаря Грегъри Хаус в хитовия ТВ сериал "Д-р Хаус", изгря на Алеята на славата.

Плочката с отличието на 57-годишния британец е 2593-ата на прочутата алея.


"Изгубил съм бройката на младите хора, които съм срещал и са споделяли, че са поели по пътя на медицината, защото са се вдъхновили от "Д-р Хаус", каза Лори на церемонията по откриването на звездата му на Алеята на славата.

Легендарният сериал се излъчваше по FOX близо 8 години, а ролята на д-р Хаус носи на Хю две награди "Еми" за "най-добър актьор в телевизионна драма" и го кара да прекоси Атлантика, за да заживее в меката на звездите - Лос Анджелис.

"Вече приземен, Хю ще прекара вечността в компанията на изплюти дъвки и кучешки екскременти. Досега светът беше в краката му. Сега световните крака ще бъдат върху него", заяви  пък Стивън Фрай, британският комик, който е близък приятел на актьора и присъстваше на запомнящото се събитие.

More Други