Следва

Изкушение за 3 милиона: Victoria’s Secret Fantasy Bra

Street style вдъхновения: Най-доброто от Seoul Fashion Week

Южна Корея толкова стремглаво напредна в света на модата през последните години, че вече по нищо не отстъпва на големите столици на модата...

Street Style преди 7 години

Южна Корея толкова стремглаво напредна в света на модата през последните години, че вече по нищо не отстъпва на големите столици на модата. Хората там смело експериментират със стиловете и правят откачени комбинации, които от ъндърграунд средите ги изстрелват директно под прожекторите. 

Харесва ни закачката със скандинавския минимализъм, както и факта, че не изневеряват на субкултурите, които са се зародили там. Потъваме в море от Vetemens и сме впечатлени от стрийт стайл фотографите, които показват своите модни линии за първи път на седмицата на модата в Сеул. Защо точно там?! Може би защото хората са толкова open minded, готови за поредния експеримент с ъндърграунд лейбъли, че няма по-подходящ момент от този. Самите те, признават, че не са дизайнери, но фактът, че ежедневието им е изпълнено с улавяне на най-добрите стрийт стайл визии, тенденциите някак са се отпечатали в съзнанието им и те просто ги имплементират в собствени модни линии. 

А сега да разгледаме как Сеул се разлива през очите ни като едно море от quirky мода, актуални тенденции, минимализъм и нормкор.






































More Street Style