Street style вдъхновения: Най-доброто от Seoul Fashion Week

Южна Корея толкова стремглаво напредна в света на модата през последните години, че вече по нищо не отстъпва на големите столици на модата...

Южна Корея толкова стремглаво напредна в света на модата през последните години, че вече по нищо не отстъпва на големите столици на модата. Хората там смело експериментират със стиловете и правят откачени комбинации, които от ъндърграунд средите ги изстрелват директно под прожекторите. 

Харесва ни закачката със скандинавския минимализъм, както и факта, че не изневеряват на субкултурите, които са се зародили там. Потъваме в море от Vetemens и сме впечатлени от стрийт стайл фотографите, които показват своите модни линии за първи път на седмицата на модата в Сеул. Защо точно там?! Може би защото хората са толкова open minded, готови за поредния експеримент с ъндърграунд лейбъли, че няма по-подходящ момент от този. Самите те, признават, че не са дизайнери, но фактът, че ежедневието им е изпълнено с улавяне на най-добрите стрийт стайл визии, тенденциите някак са се отпечатали в съзнанието им и те просто ги имплементират в собствени модни линии. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.