Следва

28 скъпоценни кадъра: Victoria’s Secret Fantasy Bra през годините

Изкушение за 3 милиона: Victoria’s Secret Fantasy Bra

Разказахме ви вече, че брандът Victoria’s Secret даде крилца на Бела Хадид, която ще се разходи по котешката пътечка по време на грандиозното им тазгодишно шоу в Париж...

All fashion преди 7 години

Разказахме ви вече, че брандът Victoria’s Secret даде крилца на Бела Хадид, която ще се разходи по котешката пътечка по време на грандиозното им тазгодишно шоу в Париж.

Сега е време да обърнем малко внимание и на един от най-важните дизайни на марката, а именно Victoria’s Secret Fantasy Bra.

Само отбрани сексапилни дами са представяли диамантеното изкушение. Клубът на скъпоценния сутиен включва имена като: Жизел Бюндхен, Клаудия Шифър и Тайра Банкс, а тази година с тази чест бе удостоена Жасмин Туукс.

The Bright Night Fantasy Bra, дело на дизайнерът на бижута Еди Борго, струва 3 милиона долара и е инкрустиран с 9 хиляди скъпоценни камъни. Близо 700 часа работа е отнела на Еди, който внимателно е вплел красиви смарагди в изкусния дизайн на бельото.

"Когато ме викнаха в офиса, за да ми съобщят, че аз ще нося сутиена, бях супер неподготвена. Мислех си, че правя поредното фешън интервю. За мен е такава чест, да мога да впиша името си до тези на жени като Жизел и Тайра, които гледах с мечтание докато пораствах", каза новата носителка на Victoria’s Secret Fantasy Bra Жизел.

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.