Следва

28 скъпоценни кадъра: Victoria’s Secret Fantasy Bra през годините

Изкушение за 3 милиона: Victoria’s Secret Fantasy Bra

Разказахме ви вече, че брандът Victoria’s Secret даде крилца на Бела Хадид, която ще се разходи по котешката пътечка по време на грандиозното им тазгодишно шоу в Париж...

All fashion преди 7 години

Разказахме ви вече, че брандът Victoria’s Secret даде крилца на Бела Хадид, която ще се разходи по котешката пътечка по време на грандиозното им тазгодишно шоу в Париж.

Сега е време да обърнем малко внимание и на един от най-важните дизайни на марката, а именно Victoria’s Secret Fantasy Bra.

Само отбрани сексапилни дами са представяли диамантеното изкушение. Клубът на скъпоценния сутиен включва имена като: Жизел Бюндхен, Клаудия Шифър и Тайра Банкс, а тази година с тази чест бе удостоена Жасмин Туукс.

The Bright Night Fantasy Bra, дело на дизайнерът на бижута Еди Борго, струва 3 милиона долара и е инкрустиран с 9 хиляди скъпоценни камъни. Близо 700 часа работа е отнела на Еди, който внимателно е вплел красиви смарагди в изкусния дизайн на бельото.

"Когато ме викнаха в офиса, за да ми съобщят, че аз ще нося сутиена, бях супер неподготвена. Мислех си, че правя поредното фешън интервю. За мен е такава чест, да мога да впиша името си до тези на жени като Жизел и Тайра, които гледах с мечтание докато пораствах", каза новата носителка на Victoria’s Secret Fantasy Bra Жизел.

More from View Sofia

More All fashion