Следва

Стилът на Даян Перне

Теория на кореспонденцията

Има двойки, които не си приличат по нищо и ти е нужно доста време, за да осъзнаеш, че тези двамата са заедно...

Лица преди 14 години

Има двойки, които не си приличат по нищо и ти е нужно доста време, за да осъзнаеш, че тези двамата са заедно, въпреки милите думи, които си шепнат на публични места. Има и такива двойки, които не са си казали и дума, но ти веднага можеш да познаеш, че са заедно, че са създадени един за друг, че се обичат и си приличат във всяко едно отношение защото са се отдали напълно един на друг.

В днешно време двойките рядко обръщат внимание на дребни неща като облеклото на партньора, което често е повод за скандали. Все пак е добре да попиташ дали днес той ще е с риза или стара тениска, или да видиш днес тя изцяло в черно ли ще е или ще е в 7 ярки цвята.

Двойките трябва да си приличат особено в облеклото. Това не означава, че трябва да бъдете с еднакви блузи, но пък нищо не пречи да си подхождате. Важно е за здравето на връзката ви и за осъзнаването ви като двойка. Когато си приличате по стила, всичко е толкова по-лесно. А и е хубаво, когато хората ви разпознават отдалече.

Все пак момче с рап облекло, не би изглеждало особено добре до момиче с къса до пъпа пола и дълбоко до коленете деколте.

По света обаче има двойки, които чудесно се усещат и се допълват взаимно, както с облекло, така и с поведение. Виж кои са и по какво си приличат.

Виктория и Дейвид



Това, че Виктория и Дейвид са двойка е ясно на абсолютно всеки на земята. Ако случайно обаче е останал някой, който да не е запознат с любовната им история е нужно само да ги погледне, когато двамата са наблизо. Тази двойка е идеален пример за синхрона между мъж и жена, за това, че облеклото им разказва за връзката достатъчно много. Виктория дори признава - „Винаги питам Дейвид какво мисли да облече. Все пак не може той да излезе по къси панталони а аз да съм с къса тясна рокля. Важно е да сме в тон”.

Кейт и Пийт


 

Тези двамата са ни много симпатични като двойка, ако изключим факта, че в Пийт има нещо доста притеснително като мъж. И все пак, когато и да ги видим те винаги си приличат и си подхождат. Рядко се случва цветовете, материите и кройките понякога да са толкова еднакви както при Бекъмови, но пък определено добре боравят със стиловете. Когато не са пияни или дрогирани, изглеждат приятно, модерно, шик без особени усилия. И си отиват.

Брад и Анджелина



При тях нещата стоят по различен начин защото не толкова облеклото показва, че са двойка, колкото факта, че разхождат около 10-тина деца със себе си. Ако не са се увеличили. И въпреки това, Брад и Анджелина си отиват. Бели тениски, големи очила, стари джинси и по две деца за разкош.

Джъстин и Джесика




От всички изброени тези може би са най-обикновените. Често разхождат кучето си, ядат сладолед или пък тичат за здраве. Обикновено той е с джинси и червена тениска, тя пък е с джинси и червен топ. Често ходят по анцузи и развлечени дрехи, но това им прилича и им отива.

Бийонсе и Джей Зи



Ако случайно, без да знаеш нито коя е Бийонсе, нито кой е Джей Зи, ги засечеш на улицата и например той купува сладолед, а тя го чака отстрани веднага ще ти стане ясно, че са заедно. И няма как да е иначе. Джей Зи има визия на класически рапър, а Бийонсе на рап девойка. Когато той е с дънково екипче, тя залага на дънкова рокля, когато тя е изцяло в черно, той също е, когато той е с нормално R’n’B облекло, тя носи тесни секси джинси, широка шапка и висок ток. Няма как просто да не са заедно.

More from View Sofia

More Лица