Следва

Козметика LLUMS ексклузивно на българския пазар

Wella Professionals с бляскаво дефиле и ексклузивното шоу на Патрик Камерън

На 21.10.2016г., в Sofia Event Center се състоя Националният финал на Втори годишни награди на Wella Professionals – Trend Vision 2016...

Hair преди 7 години

На 21.10.2016г., в Sofia Event Center се състоя Националният финал на Втори годишни награди на Wella Professionals – Trend Vision 2016. Домакин на гала-вечерта беше Oрбико България - официален вносител на продуктите на Wella Professionals.

Бляскавото шоу бе разделено в две основни категории – Creative Vision и Color Vision. Представителите на двете категории демонстрираха най-новите тенденции в косите. Регламентът на National Trend Vision Awards тази година е актуализиран и присъстващите бяха не просто зрители, а и взеха активно участие в избора на призьорите чрез гласуване на живо. Професионална оценка за работата на състезателите дадоха членовете на журито - Джулия Ангелова - гримьор, Диляна Флорентин - моден фотограф, Василена Цанова - козметичен редактор и председателят Лукаш Рутковски.


Bronde Luxe

Bronde Luxe


Bronde Luxe

Трендът Есен/Зима на Wella Professionals, а именно колекцията BRONDE LUXE, е интерпретиран през погледа на талантливата Светлана Методиева. Чрез феерично ревю, тя затвърди тенденциите в есенно-зимната палитра. Посланието „Живей в комфортен лукс“, което колекцията носи, е съчетание между удобство и стил във вид на луксозно изящество, което ти позволява да усещаш живота с всичките си сетива.


Жури


Патрик Камерън

Ексклузивен гост на Годишните награди Trend Vision 2016 е световно признатият стилист - Патрик Камерън. Той е представител на световния елит във фризьорството. Доказал се като един от майсторите на прическите за дълга коса, Камерън работи с продуктите на Wella Professionals още от 1987-ма – годината. След огромния интерес към колекцията Modern Vintage, Патрик решава да представи втора фаза на колекцията, за да отбележи все така актуалните тенденции на "винтидж" косата в модерното ни ежедневие.


Патрик Камерън

Патрик черпи вдъхновението си за тази колекция от далечната 1960, тъй като това десетилетие се оказа едно от най-значимите за модата и фризьорството изобщо. Класическите техники, използвани при създаването на колекцията, са й дали модерен привкус, пренасяйки визиите в 21-ви век. Всичко бе потопено в блясък и ни върна назад в шейсетте години на миналия век.

Философията на топ коафьора гласи: "Моят стремеж е да създам естествена визия, която ще накара клиентката да се чувства женствена".

Шоуто на Патрик бе атракцията на вечерта и заплени всички присъстващи в залата!

Победител в категория „Креативна визия“ стана Петя Васкова, представител на "SVM-STUDIO" София.

Нейната визия демонстрира как от нещо естествено и обикновено, визията на човек може да се превърне в скъпоценна и изваяна, благодарение на вдъхновението, събудено от един нов поглед към света. Използвани са различни техники на оцветяване на корена и са пуснати цветни кичури около лицето и в горната част на главата. В зоната над челото и темето косата е сплетена с помощта на мрежа, като по този начин наподобява плетиво.


Петя Васкова от “SVM-STUDIO”

Акцентът във втората категория Color Vision, или „Колористика“, падна върху майсторското умение за боравене с цветове. На всеки участник бе предоставена възможността да демонстрира своята представа за завършен цветен резултат, който е в хармония с формата на прическата и индивидуалността на модела.

Златото в "Колористика" грабна Мария Димитрова, също от "SVM-STUDIO".


Мария Димитрова от “SVM-STUDIO”

Визията, която Мария представи, бе вдъхновена от линията BRONDE LUXE, излъчваща мекота, изящество и лукс. Уловила блясъка на цветовете от дълбочината на перленото русо, през вълшебство от отблясъци на меко розово и ледено синьо-сиво. Тя е използвала техника изсветляване, след което боядисване на дълбок корен с тупиране на воали. За завършек са нанесени хоризонтално цветове по дължините, "дълбок корен" от фин виолет, преливащ в изящна палитра от прозрачни нюанси на розово и синьо-сиво.

Двете победителки ще имат честта да представят България на световния финал на International Trend Vision Awards в Барселона през ноември.


Сюзън Ал Хирш от салон “L-studio”


Радостин Чернев от “SVM-STUDIO”

Сребърните отличия са присъдени на Сюзън Ал Хирш от салон “L-studio” в категория Creative Vision и на Радостин Чернев от “SVM-STUDIO” в категория Color Vision.
Бронзова награда заслужиха Лилия Христова от салон „Stephan-Iztok“ в категория Creative Vision и Десислава Стоянова от салон „Stephan-Mladost“ в Color Vision.
Всички гости на събитието, състезатели и техните модели имаха възможността да прекарат приятно време на по чаша питие след събитието, тъй като домакините се бяха погрижили да организират коктейл специално за тях.


Color Vision


Екип Wella

More Hair