Седмичен ХОРОСКОП - 31.10 - 06.11

Astro преди 7 години

На 31-ви октомври, понеделник, и Слънцето и Луната се намират в “леговището” на Скорпиона, което умножава многократно неговото въздействие. Но докато неговата енергия е всеизвестна като омайническа, в момент, когато този знак доминира на звездния небосклон, е възможно да ни примами към някаква опасност.

Във вторник Скорпион в Слънце образува късметлийски 120° тригон с очарователния Нептун в Риби - събитие, което се случва веднъж в годината. Магическата взаимовръзка между тях ще придаде приказен елемент на периода, изпълвайки го с възможности и обещания. Нептун е планетата на илюзията и въображението, докато Слънцето е планетата, която управлява егото ни. В този ред на мисли добросърдечността е нещо добро, но прекалената наивност - не. Доверявайте се на фактите, не на илюзията!

Междувременно Венера и Сатурн са в Стрелец, Марс все още е под знака на Козирог (до 9 ноември), а Юпитер е във Везни. Тригонът между Меркурий в Скорпион и Нептун в Риби (от 30 октомври до 5 ноември) е чудесен аспект за обсъждане на лични философски въпроси. Възможна е и голяма благодат. За тези, които са отворени за комуникация и молитва, ще се отвори душевен канал към техните умове и сърца - място, където могат да намерят мир и спокойствие.

Хороскоп

Още от Astro