Следва

Defi - Проекция на лукса

Trend Report - малка чанта

Има един доста елегантен елемент в облеклото, който привлича както мъжките, така и дамските погледи...

All fashion преди 14 години

Има един доста елегантен елемент в облеклото, който привлича както мъжките, така и дамските погледи.

Малката чанта е обект на възхищение, любопитство, завист. Мъжете с интерес общуват с жени, които използват само малки чанти тип плик. Щом тя е с малка чанта, значи е специална. Особено като се има в предвид, че рядко можеш да видиш на улицата жена, която да не е със сак, достоен да пропътува четири континента.

Това лято аксесоарите са ретро като ни напомнят за онези елегантни, смели, мистериозни жени, на които всички ние се възхищаваме.

Вярно е, че малката чанта не побира почти нищо. Но пък за какво ли са ти нужни всичките хиляди неща, които носиш обикновено. Предполага се, че имаш нужда само от телефон, малко парфюм, ключове, пари и документи, и червило. А една малка чантичка е идеална за всички тези неща. Все пак, когато си толкова мистериозна, елегантна и интересна всеки мъж би ти услужил с каквото поискаш. 



Чантичката е елегантна и модерна. Тази пролет дизайнерите я предлагат в комплект с рокли, но на софийска земя ние си я представяме най-добре с къси панталони, вталено сако и обувки на висок ток. С малко бижута, най-добре обеци.

More All fashion