Следва

SUCCESS & THE CITY: Екатерина Михайлова и тайната на програмирането

Довърши историята и спечели бижуто на HP - Магазинът

Ние ти подаваме началото...

All About Life преди 7 години

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме с нетърпение продължението. Направихме тази предизвикваща хиляди емоции игра преди време /припомняме си "Довърши историята" ТУК!/, ще я направим и сега. Помага ни верният приятел и партньор в тази толкова любима на View Sofia закачка HP!

И така, в тези есенни седмици ние, момичетата в редакцията, ще започнем 10 истории с главни действащи лица: Едно момиче, Един компютър, Един град, Един ден, Едно очакване и пр., които ще накарат фантазията ви да се впусне в бясна надпревара и да довършиш нашата история по най-вълнуващия възможен начин.

Най-хубавото ще дойде на финала: НАЙ-ДОБРАТА от вашите истории ще спечели чисто новия HP Pavilion - 360 градуса революция в забавлението, най-важният герой във всяка интересна история!
Четете, фантазирайте, довършете и спечелете!

ИСТОРИЯ ПЪРВА е ТУК!
ИСТОРИЯ ВТОРА е ТУК!
ИСТОРИЯ ТРЕТА е ТУК!
ИСТОРИЯ ЧЕТВЪРТА е ТУК!
ИСТОРИЯ ПЕТА е ТУК!

Готови? Започваме! ИСТОРИЯ ШЕСТА:

Тридесет дни преди настъпването на моите 30, събирам грижливо уроците, които съм научила досега, правя си някои развносметки като "сега накъде" и решавам, че ще променя живота си изцяло. За една седмица взимам решение да напусна работа, да сменя държавата и най-накрая да рискувам, да съм малко повече себе си, и да правя това, което ми нови усоволствие. Онзи курс по йога, който отлагам от години, понеже нямам време е на дневет ред, имам още един месец тук и още един месец на 29. Решавам, че ще се храня здравословно,време си е да прекратя късните закуски към дванадесет и половина, докато на нощна лампа довършвам нещо, което съм си взелаот офиса за вкъщи. 

Точно под апартамента ми има био магазин, който доскоро подминавах с насмешка към посетителите му, така обременени от идеята да се хранят здравословно, на които се присмивах. Е, сега ставам една от тях, влизам и се чувствам като една Алиса. Тук всичко ухае приятно и започвам да си избирам от рафтовете. Мисля си за новия живот, който ме очаква, за това колко независима и балансирана съм най-накрая и в този момент, вратата на магазина срещу мен се отваря и влиза.....


Довърши историята, както ти подсказват импулсът, вдъхновението, фантазията, смелостта, силата, характерът ти. Изпрати ни своята версия на познатия [email protected]. След финала на конкурса ще публикуваме най-добрите, тези, които ще се борят за голямата награда - HP Pavillion.

Всички артикули откриваме в бутиците на Gant и Patrizia Pepe, адресите на които, разглеждаме тук>>

На снимката горе:
Топ Patrizia Pepe 320 лв. 
Пола Patrizia Pepe 308 лв.
Колие Patrizia Pepe 248 лв. 

Фотография: Петя Кертикова
Стайлинг: Габриела Желева
Модел: Деница/Ivet Fashion MA
Грим и коса: Александра Рамирез

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 7 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 7 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.