Следва

10 начина да сме ВЕЛИКОЛЕПНИ сутрин

Козметика LLUMS ексклузивно на българския пазар

Палитра от цветове и усещания за всеки сезон

Hair преди 7 години

Тази есен дрогерии Lilly ни изненадват с нова козметична линия – цветове, контрасти и блясък от декоративна козметика LLUMS. Загадъчни и неустоими в баланс с вътрешното ни Аз и усещането за добър вкус.

LLUMS представя цветовете на лаковете и гримовете, съобразени с официалните, препоръчани от световните дизайнери цветове за тази есен - Истинска стомана (True steel), Вечно зелено (Evergreen), Испанско вино (Spanish wine) и Златен Кедър (Cedar gold).



Гримовете и тенденциите за сезон есен/зима 2016 бяха представени от Аделина Цанева – make up артист с над 15 години опит, носител на първа награда в категория „Вечерен грим“ на 8-ми Международен фестивал на „Прическата и красотата“. Аделина Цанева е номинирана тази година за гримьор на годината.



Козметичната линия беше представена на официален коктейл в Culture Beat. По време на представянето бяха демонстрирани есенни визии и различни комбинации подходящи за всеки – без значение от цвят на косата, подтон на кожата и облекло. На събитието бяха представени най-новите тенденции в грима.

Красивият грим трябва, разбира се, да бъде допълнен от подходящ тоалет и аксесоари. Затова LLUMS представи своите предложения за есенен мaкиаж, съчетан с аксесоари на младите български дизайнери Петя Балева и Виктория Динева и техния проект „На изчезване“ (Upon Extinction). Upon Extinction създават уникални ръчно изработени бижута от естествени материали в разнообразни сплитки, багри и креативни добавки.

More Hair