Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2016

Astro преди 7 години

Началото на ноември наподобява много предходния месец - Марс все още е под знака на Козирог, както и Плутон, а те от своя страна са в пълно неразбирателство с с Юпитер във Везни и Уран в Овен. Но честотата на злополуките, предизвикани от тази комбинация, се очаква да отслабне.

Цялостното настроение на месеца не е никак спокойно. Първо, защото Венера заема позицията на Марс на 12-ти ноември и преминава в знака на Козирог, като влиза в конфронтация с Плутон, Юпитер и Уран. Този нехармоничен микс от влияния предизвиква напрежение в отношенията между хората и може да се окаже много неблагоприятен що се отнася до съюзи и сътрудничество. Не е благоприятен и за артистичния свят и може да окаже влияние върху всичко, което е свързано с естетика или хармония.

Пълнолунието в Телец на 14-ти ноември ни приканва да потърсим стабилност. След това идва и звездната конфигурация на месеца - Юпитер квадрат Плутон. Въпреки че най-силното му въздействие се очаква да е на 25-ти ноември, той влияе на целия период. Ще донесе справедливост и обновление, но промените може да дойдат с ексцесии.

Но има и тенденция за разреждане на въздуха. За щастие, Сатурн подкрепя Юпитер и още в началото на втората декада на ноември Юпитер получава подкрепа и от Марс в Овен. Така че Марс ще допринесе за реформите и ще го направи с ефикасен и градивен маниер.

За заключение, ноември е динамичен месец, изпълнен с вълнения. През периода, тези, които искат да направят радикални промени в своя живот или в обществото, в което живеят, могат да го направят успешно, ако мобилизират всички сили и направят добър план. Месецът е добър за предприемане на конкретни действия, защото има излишък на енергия, която, ако не бъде използвана по предназначение, може да създаде хаос.

7 ноември - Първа Четвърт на Луна във Водолей

14 ноември - Пълнолуние в Телец

21 ноември - Последна Четвърт на Луна в Лъв

21 ноември - Слънце в Стрелец

29 ноември - Новолуние в Стрелец

Хороскоп

Още от Astro