Следва

See by Chloe

Топ 10 на седмицата. Туника-рокля

Сезонът е такъв, че не е подходящ нито за къса рокля, нито пък за нещо, което да е твърде обикновено. Дрехата, която...

Fashion преди 14 години

Сезонът е такъв, че не е подходящ нито за къса рокля, нито пък за нещо, което да е твърде обикновено. Дрехата, която прави най-силно впечатление през летния сезон е туниката, която наистина е многофункционална.

Хубавото при този тип дреха, е че през деня можеш да я съчетаваш с джинси, панталони и клинове, а вечер можеш да останеш само по нея. Идеално за вечерно парти, например.

Тук ти представяме 10-те най-добри предложение за туники - рокли от този тип. Туники - рокли защото тази година туниката не присъства в дамския гардероб както преди няколко лета, но пък роклите са толкова мини и толкова секси, че трудно би могла да ги носиш през деня без панталон. Тези мини рокли са идеални за топлите летни вечери. През деня си ги представяме със светли панталони, класически джинси тип цигара с пран ефект и с обувки тип пантофки.



Вечер може да бъдеш напълно преобразена и да заложиш на безкрайно секси визия като избереш черната туника-риза от няколко пласта коприна и сложиш обувки на висок ток. Представяме си те с огромна сребърна гривна, силен коктейл и качествена музика.

Въпрос на интерпретация.

More Fashion