Следва

Маноло Бланик x Vetements убиха традицията!

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Вторник е време за... модни прегрешения на звездите!...

All fashion преди 7 години

Вторник е време за... модни прегрешения на звездите!

Fast Fashion гаф, отново

За никого не е тайна, че fast fashion брандовете крадат безскрупулно дизайните на големите имена в модата и ги модифицират по своите стандарти. Да, това явление от много време насам не се счита за извънредно, но днес, вниманието ни е привлечено от по-особена ситуация.

Модният гигант Forever 21 често получава обвинения за плагиатство, а най-скорошният подобен случай не води началото си от голяма модна къща с милиони продажби и силни позиции по света. Става въпрос за Марта Фрийдман и нейния прохождащ бизнес, съсредоточен предимно около Instagram страницата Hot Girls Eating Pizza и по-конкретно тишъртите с лого, които тя продава там. Артикулите идват с принт I Feel Like Pizza и са пародия на слогана на Кание Уест от колекциите му - I Feel Like Kanye.

Фрийдман не възнамерява да завежда дело, вместо това разчита социалните мрежи да й дадат достатъчно публичност, за да стигне до повече хора информацията за това как и колко често работата на независимите дизайнери бива ограбвана заради подобни фирми: "Знам през какво преминават тези дизайнери и артисти - тяхната работа е животът им - а накрая губят парите си за наем заради репродукция на Zara. Готино е, че се обединяваме и искаме да се борим срещу тази несправедливост, а също така, опитваме се да предупредим потребителите, че това, което се случва, не е окей."


Алиса в страната на чудесата

Хелоуин е ден, в който всеки един от нас може да бъде нещо различно. Но всичко си има граница, нали?
Американската реалити звезда Крис Дженър се преобрази едновременно в секси и малко нелеп костюм за възрастта си, като се появи като съблазнителна камериерка, която доста силно ни напомня за Алиса в Страната на чудесата. Но да се радваме, че поне се изявява по този начин единствено на Хелоуин.



60-годишната ТВ водеща и майка на Ким Кардашян не спира да се чувства като на 18, дори когато празнува вкъщи със семейството си.


Малката дъщеря на провокативната американка пусна в своя Snapchat снимки на майка си като едно палаво секси зайче. А секси ли е? Старанието на мама Зайка се вижда още от входната врата на дома й.

Неуместно е, Гуинет!

Гуинет Полтроу се противопостави на големи модни марки, тъй като смята, че пазаруването от конкретни фешън брандове й излиза доста солено....  Миналата седмица ви разкрихме защо Гуинет обяви война на доста свои колеги, но сме толкова изненадани от факта, че човек, който продава дрехи и аксесоари за солидни суми, се възпротивява на дизайни от същия ценови ранг.



Изненадани сме, защото не особено отдавна Полтроу пусна колекция от дрехи, които носят бранда и Goop. Любопитното е, че че палто от линията на Полтроу струва около 1200 долара, а роклите й вариварт между 500 и 800 долара.
От където и да го погледнем, това си е абсолютен гаф!

"Извинявам се?"

Датата е 28 октомври и докато всички с Лос Анджелис празнуват Хелоуин, Хилари Дъф и приятелят й Джейсън Уолш се извиняват заради начина, по който изглеждат. Явно дори на Хелоуин трябва да внимаваме с какво се показваме...

Младата актриса бе нападната от голяма част от феновете си, заради избора си на костюм, в който изглежда като "секси пилигрим", а Джейсън я допълваше в облеклото си на индианец. Критиките, които се изсипаха върху двамата влюбени гласяха, че за някой това е култура, а не костюм.



Държим да отбележим, че актрисата и гаджето й се настаняват в седмичните ни гафове не заради облеклото си, а заради бурните критики, които отнесоха.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.