Следва

Сватбен марш? Брадли и Ирина вдигат сватба

We love: all black Виктория

Виктория Бекъм и стилът й несъмнено са ни любими...

Други преди 7 години

Виктория Бекъм и стилът й несъмнено са ни любими. Още по-любимо ни е как модната дизайнерка успява да комбинира перфектно дрехи и аксесоари.

Въпреки че вчера цял Холивуд празнуваше Halloween госпожа Бекъм и семейството й не се бяха маскирали на страшилища, а предпочетоха да се насладят на една луксoзна вечеря в скъпарски ресторант в Ел Ей.

За излизането Виктория бе заложила на старото и добре познато all black. Брюнетката подчерта перфектно стройната си фигура в убийствено комбо между изискан топ и панталон с широки крачоли.

Семпла монохромна визия ще си кажете, докато не забележите подчертаващите я аксесоари! Дебела златиста гривна и boyish клъч, които добавят достатъчно звезден прах върху изчистената и стилна визия на Вики Б.

А като майка на четири, модната дизайнерка нямам как от време на време да вземе нещо и от децата си на заем, в случая: очарователна кукла бебе, която, предполагаме, е любима на дъщеричката й Харпър.

Черното явно е на мода, особено за романтични вечери по луксозни ресторанти, защото вчера Амал Клуни бе заложила на именно такъв цвят дантела и ни остави безмълвни!

More Други