ПРОГРАМА ЕСЕН Future Shorts ще представи филми от Мианмар до Великобритания

Програма „ЕСЕН“ на най-голямата мрежа за късометражно кино Future Shorts е събрала в специалната си селекция смели, експериментални, документални и игрални късометражни филми от цял свят...

Програма „ЕСЕН“ на най-голямата мрежа за късометражно кино Future Shorts е събрала в специалната си селекция най-новата продукция от 2015 и 2016 година от смели, експериментални, документални и игрални късометражни филми от цял свят.

Сред тях е най-новият филм на Николас Провост, известен визуален артист и филмов режисьор със самостоятелни изложби в Ню Йорк, Берлин и Лондон, а филмите му са с дълъг списък от награди от: Сан Себастиан, Берлинаре и Венеция. Обича да се потапя в колективната ни филмова памет и там да прави своите маневри между фикцията и реалността. Ще видим последния му филм ЕГО, който ще ни изпрати на психоделично пътешествие в дълбините на космическото пространство. Директно от програмата на Берлинаре при нас пристига филма на друг визуален артист, който обича да се забавлява Ноел Лузен от Холандия. Ще видим още какво е ЛЮБОВ в три части от Река Буси, един невероятен сюрреалистичен анимационен филм, който вече покори световните филмови награди.

Future Shorts България

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.