Men`s exhibit: Kenzo x H&M

Със затаен дъх отброяваме минутите до влизането на колекцията на Kenzo x H&M утре вечер по магазините и онлайн...

Със затаен дъх отброяваме минутите до влизането на колекцията на Kenzo x H&M утре вечер по магазините и онлайн. Подготвяме се за събитието с прогресираща модна треска, треперещи длани и надеждата да се докопаме до избраните елементи преди някой да ги измъкне изпод носа ни.

С тези страсти настрана, днес решаваме да обърнем поглед към мъжката част на колекцията, защото сред цялата върволица от вълнение, анималистичните принтове, контрастни текстури и снимки, тя остана леко пренебрегната, а не бива.

Както вече споменахме, колаборацията въплъщава колоритните традиции на японско-френската модна къща с необходимия модернизъм и чувственост от 70-те и 80-те години на миналия век. Креативните директори на къщата Карол Ким и Умберто Леон са се погрижили дрехите да носят голяма доза еклектика в спортни и оувърсайзд силуети. А ние, къде на шега, къде сериозно, се опитваме да уловим късче от фантастичното настроение зад кадрите на Жан Пол Гуд... Смесваме щедри дози от естетиката на Kenzo x H&M, нашата лична и вкуса на едно много младо момче, за да уловим енергията в реалистичната градска среда...

Коментари: 1

S
sasi6 (2016/11/07 / 20:21)
Кошмар!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.