Следва

Стил урок на седмицата: Ах, тези НАДПИСИ!!!!

От военна дреха до MUST HAVE: Вечният тренч

Класическото тренч палтенце е нещо като малката черна рокля - всеки трябва да го има в гардероба си!...

All fashion преди 7 години

Класическото тренч палтенце е нещо като малката черна рокля - всеки трябва да го има в гардероба си!

Освен, че е MUST wardrobe basic, то не излиза от мода - НИКОГА. Тренчът е толкова вечен, че буквално ни преследва по градските улици, където фешън мацките го комбинират с casual бели кецове или секси велурени ботуши над коляното... и тази есен, и другата есен, и следващата есен!

Вчера Burberry ни омагьоса с коледната си приказка, като по повод 160-та си годишнина пусна кратко видео, в което разказва историята на Томас Бърбъри.

Очарователното клипче несъмнено ни напомни как сега ултра модерният тренч, който не излиза от колекциите на модните гиганти, всъщност първоначално е бил военна дреха. Нещо като хибрид между непромокаемия макинтош и шинела, той някак си много лесно се превръща в стандартна дреха за офицерите на служба. Изработен от водоустойчива материя, тренчът предпазва собственика си и му служи за камуфлаж.

Сякаш от нищото тренчът излиза от военните окопи и вече години наред ни намига от улиците на града или от големите екрани. Опитайте се да си представите Холи Голайтли без тренч палтенца? C’est impossible!

Познатият ни дизайн е вечно на мода било то с макси дължината на Valentino или пък с просторната кройка на Stella McCartney.

В галерията горе сме подбрали 11 тренча, които ще купите сега, но ще носите FOREVER!

More All fashion