Следва

Красиви умове: съБуждаме се с Надежда & Деня на народните будители

Уникална фотоизложба „Гостоприемство с история“ на Моста на влюбените по случай 15 години Hilton Sofia

Hilton представя неотразими дестинации и ключови моменти от историята си, както и важните за Hilton Sofia събития в подбрани арт фотоси...

All About Life преди 7 години

Hilton представя неотразими дестинации и ключови моменти от историята си, както и важните за Hilton Sofia събития в подбрани арт фотоси

Изминаха петнадесет години, откакто забележителният хотел Hilton отвори врати в България и се установи като първокласна локация за престой, бизнес срещи и събития в София. За да отпразнува своята годишнина, Hilton Sofia организира серия от петнадесет вълнуващи събития, които да подчертаят водещата му роля в изграждането на културата на гостоприемство в града. Като едно от важните чествания в календара на хотела е фотоизложбата, озаглавена „Гостоприемство с история“, която бе открита на „Моста на влюбените“. Изложбата може да бъде разгледана от жителите и гостите на столицата до 14 ноември 2016 г.

Пешеходният мост, който свързва хотел Hilton Sofia с Националния дворец на културата, всъщност няма свое архитектурно име, но градската култура на София го определя като „Мостът на влюбените“. Това е предпочитаното място за срещи на влюбените млади хора. Застанали над голямото кръстовище на града, те се наслаждават на цветовете на залеза, показващи се зад Витоша планина. Мостът е една от любимите туристически точки в столицата и често функционира като галерия на открито. Красиви фотографски изложби или тематични фестивали над интензивния градски трафик го превръщат в метафора на оживената градска култура.

Фото изложбата „Гостоприемство с история“ на Hilton Sofia, показва тридесет очарователни дестинации, с директни полети от София, илюстрирани с архитектурно значимите сгради на Hilton. Други петнадесет фотоса показват, значими за историята на Hilton открития и иновации, а останалите снимки са посветени на Hilton Sofia. Посетителите на изложбата ще могат да се доближат до наследството от история, завещано от Конард Хилтън, както и до любопитни факти и моменти от историята, чрез прочутите фотоси от стаята на Джон Ленън и Йоко Оно в Hilton Амстердам, написването на коледната класика „White Christmas” и информация за новата мобилна апликация на Hilton HHonors. Важните събития от историята на Hilton Sofia, като снимки от откриването на хотела и празнуването на 15 годишнината, също са част от фотосите на Моста на влюбените.


Джон Ленън и Йоко Оно в Hilton Амстердам


Джон Ленън и Йоко Оно в Hilton Амстердам


Апартаментът на Джон Ленън и Йоко Оно в хотел Hilton

”Ние сме изключително горди, че благодарение на подкрепата на регионалния маркетинг отдел имаме честа да покажем в София видни дестинации на хотелите Hilton – от Рейкявик до Дубай и Тел Авив. Посетителите на изложбата ще научат още интересни факти. Например, че напитката Пина Колада, сладкишът Брауни и салатата „Уолдорф“ са създадени в хотелите на Hilton по света, както и че Hilton e първата верига, управляваща хотели по световните летища“, отбелязва Щефан Райтер, генерален директор на Hilton Sofia. “В допълнение, ние, Hilton Sofia, имаме редица специални поводи, с които да се похвалим. От обновения президентски апартамент, до празненствата за Октоберфест и моменти от събитието “Около света за един ден”. Фото-изложбата „Гостоприемство с история“, на Моста на влюбените, подчертава нашата традиция на добър домакин в София. Хотелът е известен с удобната си локация, невероятната гледка към столицата и безпрецедентното си гостоприемство“.



За Hilton Sofia

Разположен в сърцето на София и заобиколен от Южния парк, Hilton Sofia предлага 245 просторни стаи с модерно обзавеждане и невероятен изглед към Витоша. Хотелът се гордее с уютния си бизнес салон и наскоро обновения президентски апартамент. Пространството за конференции и мероприятия, от 460 квадратни метра, е допълнено от уникален атриум и тераси към Южния парк. Гостите на спортния център имат на свое разположение 24 часа фитнес, както и вътрешен басейн, сауна, парна баня, открита тераса и две масажни стаи.


Таня Смарданска, Hilton София

За Hilton Hotels & Resorts
Близо един век хотелите Hilton гордо посрещат туристи от целия свят. С повече от 570 хотела на 6 континента, веригата поставя основата на незабравимо пътуване и цени всеки свой гост, който минава през вратите на хотела. Като най-важната част от семейството на Hilton, Hilton Hotels & Resorts не спира да налага стандартите на гостоприемство чрез продуктови иновации и услуги, които отговарят на високите изисквания на гостите на хотела. Hilton Hotel & Resorts e част от многократно награждаваната програма за лоялност, Hilton HHonors. Членовете на Hilton HHonors директно резервират, през предпочитаните канали на Hilton, и незабавно получават бонуси, включително ексклузивни намаления, каквито не могат да се намерят никъде другаде, безплатен интернет и удобства като дигитална регистрация в хотела с възможност за избор на стая и „дигитален ключ“, достъпен ексклузивно през приложението Hilton HHonors.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.