Следва

На лов! За най-смелото женско завоевание - панталонът

The Weeknd x H&M

Абел Тесфайе aka The Weeknd е на път да превземе модния свят...

All fashion преди 7 години

Абел Тесфайе aka The Weeknd е на път да превземе модния свят.

Младият певец, който вади адски яките парчета, официално обяви, че обединява сили с модния бранд H&M.

The Weeknd ще е поредното име включило се в мъжката линия на шведската марка. Певецът и вече отвърдената му линия от дрехи XO ще дадат името си на няколко дизайна за H&M. На нас ни звучи като, че Абел иска да вземе мястото на Дейвид Бекъм, чийто договор за колаборации с марката приключи.

H&M ще снима The Weeknd в промо клипове за кампанията си за Spring 2017, а дрехите дело на певеца ще са в продажба от март идната година.

Съвсем скоро пък The Weeknd ще се изяви и в колаборация с Victoria's Secret. Не, изпълнителят няма да прави сутиени за модната марка, а ще е пее на ангелите, който ще представят бельото на VS по време на грандиозното им шоу в Париж, в началото на декември.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.