Следва

Искате щастлива връзка? Тогава правете ТОВА!

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 6 Kafe Mania

Тя е голяма, шумна, предлага ни всичко, но ...

All About Life преди 7 години

Тя е голяма, шумна, предлага ни всичко, но понякога е неудобна и труднодостъпна.
Той е неустоим, чаровен, удобен, изключително приятен за каране, кокетен, тих.

Тя е София. Градът, който обитаваме, обичаме и твърдим, че познаваме.
Представяме ти я в 33 важни точки в 33 пълни с удоволствие материала в една поредица, разказваща за градските пътешествия на една модна редакция до любимите места в града.

Той е прекрасният малък и пъргав градски автомобил, елегантен, индивидуален и пленителен, верен другар в разходката ни до най-софийските места в пътешествие, изпълнено с радост от живота, емоция и френско очарование. Пленяващ със своя чувствен червен цвят, той омагьосва и печели от пръв поглед. Защо, как, къде и с кого - в следващите 33 приказни и много софийски разказа.


На първата ни среща Той ни отведе до приказната Фабрика Дъга, после заедно стигнахме до Park Bar, насладихме се на чаша кубински ром в Casa de Cuba, хапнахме ливански специалитети в Библос, играхме табла сред кулинарни изкушения в Tabla, а днес гостуваме на: 

Kafe Mania



Мястото…  Kafe Mania е едно наистина „маниакално“ място, което съвсем заслужено носи това си име. Не може да се сложи в рамка, защото освен кафе-бутик, е и шоурум с десетки вълшебни марки кафета и чайове от световно ниво. Локацията му е перфектна – до столичен мол, хотел и на възлов булевард – бул. „Черни връх“ 25 А. А съвсем скоро освен на онлайн магазина им, ще можем да ги намерим на още места.



Съществува тук от... 28 октомври 2015 г., на цяла годинка, но вече прохождащ колос на пазара.



Създава го... една предприемчива дама, на която кафето й гори в кръвта и с лекота и хъс управлява този неин бизнес.



Екипът... млади и ентусиазирани хора, които те посрещат с усмивка и вкарват много емоция в това да ти доставят удоволствието да откриеш своята гореща напитка.



Хората, които често го посещават... са много различни и цветни, но най-вече това са хора, ценители на хубавото кафе, които искат да изпратят няколко имейла на спокойствие, да прегледат днешния брой на вестника, да прочетат няколко глави от зарибяващата книга или просто да си откраднат ценни часове време в приятна обстановка.



Атмосферата, която пленява... първото нещо, което веднага те печели, е просторното и светло пространство с уютни места за сядане. Шоурумът е издържан в модерен стил и е създаден по концепция на собственичката му.



Какво да не пропуснем да опитаме... измежду десетките видове кафета и чайове не пропускаме неповторимото кафе Richard с вкус на лешник, чийто аромат идва от смлените му зърна, еспресото с безброй вкусове и най-силното убийствено кафе на света – Death Wish, за да си подарим едно революционно изживяване, а от чайовете – червения, синия и този с водорасли.



И още 3 причини да го обичаме... възможността да пробваш нещо различно всеки ден и да откриеш своята гореща амброзия, персонала, който ще те напътства и ще ти помогне да намериш това, което търсиш в дебрите на многобройните прекрасни блендове и мястото, което ти дава муза и стимул за деня!





В обиколката ни наш верен спътник е новото Renault CLIO

Казва се Renault CLIO - новият петместен модел на френската марка, с удивително нетрадиционен дизайн, поддаващ на всякакви персонализации с изчистените линии на покрива, кокетните огледала за обратно виждане, външните декоративни елементи.

Градът го обича... заради доброто поведение на пътя, новият преден full-LED светлинен подпис и изключително лесното маневриране, което осигурява по-голяма безопасност и комфорт при пътуването. А и е много важно за нашите фини дамски ръце!

Всички го харесват… и има защо! Освен, че е неустоимо чаровно, новото Renault CLIO има безупречно поведение на пътя, печели с модерен и отличителен стил, в който всеки детайл е от значение. И още: можем да персонализираме седалките, инструменталния панел, обкова на аераторите и на скоростния лост.

Причините да го харесваме… освен разбиващо симпатичния външен вид, Renault CLIO ни носи несравнимото изживяване от слушането на звук Bose, който трансформира кабината в истинска концертна зала, възпроизвеждайки автентична, чиста и реалистична музика, достойна за изпълнение на живо.

Благодарение на въвеждането на двигателя 1.5 dCi 110 и 6-степенна автоматична скоростна кутия за двигателя TCe 120, новото CLIO сега предлага най-широкообхватната двигателна гама. Освен това, паркирането никога не е било толкова лесно. Системата Easy Park Assist определя траекторията в зависимост от пространството и конфигурацията на мястото за паркиране, предавайки контрола върху волана и превръщайки паркирането в детска игра.

Избираме той да ни придружава до любимата точка в града, защото… е готино, приятно, сигурно и елегантно всичко, което правиш с него.



Обичаме да се връщаме отново и отново тук с автомобила, който обича София точно колкото нас, а именно - новото Renault CLIO, едно скъпоценно градско бижу за заслужили.


Другата седмица сме в точка номер 7, очаквай ни, удобно настанен...

 

ОТ ПОРЕДИЦАТА:

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 1 Фабрика Дъга

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 2 Park Bar

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 3 Casa de Cuba

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 4 Библос

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 5 Tabla

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.