Следва

Лейди Гага и Тейлър Кини отново заедно

На 52 години Ел е все така скандално СЕКСИ!

Трудно ни е да повярваме, че Ел Макферсън е на 52 години...

Други преди 7 години

Трудно ни е да повярваме, че Ел Макферсън е на 52 години. Русокосата австралийка е все така изкусителна и убийствено секси, а ние с ръка на сърцето си признаваме, че тя все още си заслужава напълно прякора "Тялото".

В последната си фотосесия за австралийското издание на списанието Elle Ел е повече от фантастична и атрактивна, че чак ни кара да й завидим по този типично женски начин.

Кадрите, с полъх на море и слънце, са дело на бившия съпруг на Макферсън - фотографът Жил Бенсимон.

А ние казваме само: Ел все още го може! И го може много добре!


More from View Sofia

Летопис на смутното време: Кристин Илиева

Interviews преди 4 години

"Летопис на смутното време", като романа на Вера Мутафчиева, е една поредица, която цели да систематизира настроенията в това особено, смутно време, в което се намираме в момента. Тук ще видите и прочетете посланията на прекрасни хора, на чиято емоционалност разчитаме и в чиито усещания вярваме; ще ни споделят как усещат момента, как си представят, че ще минем през него, какво е най-важното, кои са устоите, какво препоръчват, как виждат нещата след ступора. Какво ще се промени, какво трябваше да се промени, кои са позитивите в тази непреживявана от никой съвременник ситуация. Нека си дадем надежда и да структурираме заедно проблема така, че да излезем от това по-устойчиви и по-мислещи, по-съчувстващи и по-смирени!

More Други