•  

Истории от живота: Чичо Чарли - 51 години възход и падения

Карлос Ъруин Естевес или просто Чичо Чарли...

Карлос Ъруин Естевес или просто Чичо Чарли. Макар вечно под прицела на медиите, заради поредната си скандална изява, ние обичаме този мъж. Не само защото е провокативен, но и защото е актьор, който оставя малка следа в съзнанието на всеки от нас. 

Какво се крие зад маската на човека, който почти през целия си живот е свързван с наркотици, жени, алкохол и леко поведение? Какво се крие зад стената, зад която Шийн създава 5 деца и гради кариера за милиони?

"По едно време не можех да изляза от къщи преди да съм дръпнал три джойнта, да съм си изпил шепа транквиланти и една бутилка Бърбън. Така че, това е последният ми шанс. Хората в моето състояние обикновено се подлагат на едномесечна терапия и след това бавно се опитват да оправят живота си. Фактът, че аз бях 5 месеца на терапия, показва колко много още ми предстои".

"Единственото нещо, което не съм правил, е да си инжектирам хероин. Когато бях на 10 години, си казах, че никога няма да взимам, защото възможностите са само две – или го правя веднъж и умирам – или го правя веднъж и след това продължавам да го правя всеки ден до края на живота си. Предполагам, че е трябвало да взема същото решение и относно всички останали наркотици".


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.