Следва

AMORE, MAРE, TI AMO, КАВАРДЖИКОВА!!!

20 години по-късно: Трейнспотинг се ЗАВРЪЩА и то с българско участие

Едва ли не сте чували за култовия "Трейнспотинг"...

Movies & TV преди 7 години

Едва ли не сте чували за култовия "Трейнспотинг".

Шотландският филм от 1996 г. на режисьора Дани Бойл, базиран на едноименната книга на Ървин Уелш, в която се разказва за живота на хероиново-зависими в Единбург.

"Трейнспотинг" е номиниран за Оскар и е с бюджет от 3,5 милиона британски лири.

20 години по-късно "Трейнспотинг" е по-жив от всякога, защото на фона на познатата мелодия на Underworld "Born Slippy" отново чуваме монолога на Рентън в първия трейлър на продължението на легендарната класика.

Режисьор на продължението отново е Дани Бойл и в него, за щастие, се завръщат всички добре ни познати лица - Юън Макгрегър, Юън Бремнър, Робърт Карлайл и Джони Лий Милър.

А до тях... до тях едно красиво българско момиче, което изненада всички с появата си в така чакания "Трейнспотинг 2", който е вдъхновен от романа "Порно" пак на Ървин Уелш.

Анжела Недялкова е името на младата българска актриса, която влиза в ролята на 25-годишната студентка по кино, която работи в салон за масажи и е прилъгана от мъжката компания да участва в новия им бизнес с домашно порно.

Любопитното е, че името на Анжела не е упоменато никъде във филмовия сайт IMDB, въпреки че тя има солидно участие в така чакания първи трейлър на "Трейнспотинг 2", който трябва да излезе по големите екрани на 27 януари 2017г.
 

More Movies & TV