Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 07.11 - 13.11

Тайните: Как да изберете перфектната форма сутиен

От известно време насам все си говорим за ангелите, които ще ходят по котешката пътчека на грандиозното шоу на Victoria`s Secret и се чудим с какво ли главозамайващо бельо ще ни изненадат тази година в Париж...

Health преди 7 години

От известно време насам все си говорим за ангелите, които ще ходят по котешката пътчека на грандиозното шоу на Victoria`s Secret и се чудим с какво ли главозамайващо бельо ще ни изненадат тази година в Париж.

Вдъхновени от тях се сетихме, че всъщност да си избереш правилният размер сутиен е доста трудна работа. Изследване показва, че 80 на сто от жените си купуват грешен размер сутиен. Така ли е наистина? Когато в магазина си набележим хубав сутиен, се втурваме към него и си казваме, че е супер секси и ще ни стои перфектно. Но подходящ ли е за нас?

Хвърляме лъч светлина върху всъщност трудния избор да попаднем на точния размер, с предложения за подходящи модели, които "работят" за нашия тип тяло.

Тип 1


1. Alana Bra, $60; thelittlebracompany.com
2.Lexi Softcup Bra, $61; lonelylabel.com  
3. Hanky Panky Lace Cup Soft Bra, $46; net-aporter.com

Дамите с малък бюст не се нуждаят от особена покрепа от страна на сутиена. Противно на слуховете, малките гърди са огромно предимство. Добра ежедневна опция са меките триъгълни сутиени, бриджитките. За дамите, които все пак искат леко повдигнат ефект, са подходящи монолитни сутиени с повдигащи чашки.

Тип 2

1. Elle Macpherson Body Soft Plunge Bra, $49; net-a-porter.com
2. Body By Victoria Demi Bra, $55; victoriassecret.com
3. Calvin Klein Underwear Modern Cotton Bra, $65; net-a-porter.com

За жените, които не пропускат ежедвевната тренировка, е напълно обичайно формата на гърдите да е по-стегната и едра. Именно заради това те трябва да избират сутиени, които да разделечават гърдите, за да може потта да не създава излишни проблеми. Спортният сутиен не е прекалено стегнат и твърд. Той е в основата на всички спортни дейности и е от особена важност да осигуряваме комфорт на гърдите си, когато извършваме физически упражнения.

Тип 2

1. Montelle Keyhole Balconet Bra in Blue Iris, $58; journelle.com
2. True & Co. Full Coverage T-Shirt Bra, $68; trueandco.com
3. Never Say Never Demi Cup Bra, $106; cosabella.com

Дамите с по-голям бюст постоянно имат проблем с точния размер сутиен. Не е лесна работа да се намери удобен и точен, който да държи бюста стегнат и в същото време да е удобен. Ако имаме едър бюст трябва да изберем модел, който задължително да е с по-дебели презрамки и дълбока чашка.

Тип 4

1. Trenta Ombre Bandeau Bra, $91; cosabella.com,
2. Only Hearts Coucou Bralette, $48; journelle.com
3. Hanky Panky Bandeau Stretch-Lace Soft Cup Bra, $40; net-a-porter.com

Жените, които имат крушовидна форма на гърдите, трябва да заложат на сутиени с по-продълговата форма. Чрез тази форма със сигурност ще се избегне "люлеещият" ефект.

Тип 5

1. Wacoal Minimizing Shaping Underwire Bra, $50; shop.nordstrom.com
2. Panache Underwire Sports Bra, $70; shop.nordstrom.com
3. Elomi 'Cate' Underwire Bra, $59; shop.nordstrom.com

Купуването на този модел сутиени може и да не се окаже чак такъв кошмар. Сутиените с голяма чашка задължително трябва и да са с дебели презрамки. Този модел осигурява удобство и допълнителна сигурност на дамите, чиито бюст е доста едър.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.