Седмичен ХОРОСКОП - 07.11 - 13.11

Astro преди 7 години

Три планети променят знака си през тази седмица: във вторник Марс преминава във Водолей - знакът на социалната правда и прогресивна промяна, в петък Венера преминава в Козирог (до 7 декември), а в събота Меркурий влиза в знака на Стрелец.

Марс е енергия! А Венера управлява връзките, както и пристрастията ни. Конфигурацията Венера в Козирог е някак балансираща, защото Венера олицетворява женската сила, а Козирог е знакът, който се свързва с мъжествеността. В ежедневен план това планетарно разположение ни кара да предначертаем целите си в любовта - неясните връзки трябва да се изяснят, а сериозните трябва да използват този период да планират, приведат или дори да създадат нещо значимо и запомнящо се като двойка.

Меркурий пък ни направлява в ежедневните бизнес дела. Под знака на Стрелец той ще бъде до 2 декември, а Стрелец е културният посланик на небесата. И ето как това планетарно разположение ни напътства - Мисли глобално, обичай локално, свързвай се с хора, които са от различен произход или имат различен начин на живот от твоя собствен.

Хороскоп

Още от Astro