Следва

Директно от PR-a: Телевизорът Samsung SERIF e сред „Любимите неща на Опра за 2016“

Girls' Night Out: Какво си мислят мъжете? Ние питаме, те отговарят!

“Girl`s Night Out” е нещо крайно съмнително и притеснително… но само за мъжете!...

All About Life преди 7 години

“Girl`s Night Out” е нещо крайно съмнително и притеснително… но само за мъжете! За нас жените е супер купонджийска вечер прекарана в компанията на най-близките ни откачени мацки, с които сме преживявали куп неща и с които къмпинг „Градина“ пази своите тайни!

И понеже изцяло по женските ни излизания честно казано плашат мъжете, дори и те да не искат да си го признаят, ние решихме да седнем очи в очи с тях и да си поговорим… за нещата от живота и за това какво си представят като чуят  "Girl`s Night Out".

Отговорите им са очарователни – някои са далеч от истината, други доста се доближават до нещата:

Иван (27г.) ни разказва, че има две гледни точки за излизанията по женски: „Много зависи дали ще се събирате вкъщи или навън. Ако сте вкъщи, пиете бяло вино, разкарвате се по анцузи и гледате някой ужасяващо романтичен филм като „Тетрадката“. Ако обаче сте избрали да излизате навън тогава нещата са съвсем, съвсем различни. Първо pre-game-ът е в дома на някоя, естествено всички закъсняват безобразно много. Пускате си някоя от тези вашите музики и опъвате нервите на възрастните съседи, защото звукът е на макс. Облечени сте, като мега к*чки и отпрашвате за някой бар, където танцувате до зори. Из между всичко това 100% поне една или две от вас са се разплакали за някоя тъпотия.“


Признаваме му на Иван, че горе-долу е схванал нещата, дори това с реването, защото, хайде да си го кажем честно, ние мацките сме си ревли – коя за разбито сърце, коя за бившия, коя за това, че той е предпочел друга и такива ми ти.

„Отивам при най-добрата си приятелка = отивам да правя секс с нея“, пък ни обяснява Давид (23г.) . Е, сладурче, ще те разочароваме, защото, когато се събираме с най-добрите си приятелки определено не правим лесбо секс или пък оргия, а по-скоро обсъждаме достойнството на мъжете и как се справят те в леглото и извън него. Прекалено много филми за възрастни сте гледали, момчета!

„Страшното не е защото отивате на клуб пет женички, а защото не спирате да си повтаряте „Колко си яка“, Не, ти си много яка“, „Добре ли изглеждам в тази рокля“, „Шегуваш ли се, да аз бих те ч*кала“ и всякакви такива! Това ми идва в повече и мразя да гледам как полупияни мацки се гушкат и лигавят, като малки момиченца“, твърди Жоро (32г.), а ние смеем да кажем, че е доста, доста прав. Все пак редовно на едно женско „Много си красива днес“ ние връщаме с „Оооо, благодаря ти, и ти“. Разбрал си ги нещата, Жоре, дано всичко не е само на думи!

Крис (29г.) пък ни изумява с краткия си отговор: „Изневеряват“… който се чудим дали въобще е редно да обсъждаме, тъй като е повече от очевидно, че този младеж е крайно разочарован от женското съсловие и прави нещо много, много грешно – слага всички жени под общ знаменател. И just for the record, момчета, като излизаме по женски никак не сме на лов за мъже, всъщност всичко от което имаме нужда е бяло вино, шоколад, яка музика, готини приятелки и…. да не дебелеем от шоколада!

От всички обаче, любим ни е отговорът на Еди (28г.), който ни даде да разберем, че няма да коментира този въпрос. Защо ли? Ами защото „каквото и да кажа то ще бъде използвано срещу мен“.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 23 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.