Следва

Скандалните визии от MTV EMAs 2016

Sweater Weather: Как го носят най-сексапилните мъже в света

Господа, взимайте пример...

All fashion преди 7 години

Господа, взимайте пример!

Студените, ветровити месеци неминуемо налагат свои модни правила: настанихме се в прегръдката на дългите ръкави, топлите дрехи и плетивата.
Уви, този период от годината е един малък кошмар за мъжете, които обичат да се вмъкнат в първите попаднали им пред очите дънки и тениска, и така да решат проблема с облеклото си за деня. Когато обаче навън е -5 градуса, гардеробът им крещи друго.

И ето, че пуловерите влезнаха в играта!

Знаехте ли, че пуловерът е дреха, която мъжете всячески избягват? Да, облеклото е топло и удобно, но повечето представители на силния пол се притесняват да не изглеждат като загубеняци с „пуловерчето, оплетено от баба“ или пък като някой превзет тип, който се опитва отчаяно да се впише в модните тенденции и рамки.

Истината е, че пуловерът може да бъде адски секси, стига да намериш перфектния такъв и да го съчетаеш правилно с останалото си облекло. Въпросът е, умееш ли?

Ние направихме класация от най-сексапилните мъже в историята, които изглеждат зашеметяващо, намъкнали своя пуловер. Така, освен че ще добиеш представа за разнообразието от модели, то и ще се чувстваш свободен да „откраднеш“ някоя визия за себе си. В крайна сметка, щом Кърт Кобейн и Стийв Маккуин успяват да бъдат толкова стилни в пуловер, то задължително и ти трябва да се сдобиеш поне с един представител на зимната мода!
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.