Следва

Test Drive: Зимна грижа за перфектна кожа

Грижа за теб от българската природа

Радостта от живота започва с това да се чувстваш добре отвътре. Всяка сутрин ние определяме това чувство - да сме усмихнати или да сме намръщени...

Body преди 7 години

Радостта от живота започва с това да се чувстваш добре отвътре. Всяка сутрин ние определяме това чувство - да сме усмихнати или да сме намръщени. Да станем рано и да се насладим на изгрева или да дремнем „още 10 минути“. Да се поразходим в парка или да „спортуваме“ пред телевизора. Да се храним пълноценно или да не се интересуваме кога и какво ядем. Да се забавляваме или да плачем. Има много начини да поддържаме естествения баланс, хармония и хубаво вътрешно чувство – един от тях е с естествената помощ от природата.

Времето, прекарано навън позволява на командния център на мозъка да забави темпото и да си почива - както претоварен мускул. Когато сте в естествена природна среда, не мислете за нищо. Не поглеждайте телефон, компютър или друго подобно устройство. Просто наблюдавайте, съзерцавайте, слушайте. Обърнете внимание на дърветата и тревите, небето, облаците и птиците, реката. Повсеместните здравословни проблеми, засягащи обществото, като затлъстяване, депресия, безпокойство, мигрена – всеки от които се свързва с времето, прекарано на закрито, карат учените с интерес да разглеждат влиянието на природата върху нашето тяло и съзнание.

Приемът на натурални продукти доказано подобрява състоянието на организма. Ако често пътувате, храните се нередовно, подложени сте на всекидневен стрес, това са само част от факторите, които могат да провокират неприятното чувство на подуване на стомаха, болка или общо неразположение. Едно от естествените решения на тези проблеми е приемът на добри бактерии, които да се борят срещу негативните ефекти на лошите бактерии. Една от най-известните добри бактерии за човешкия организъм е Lactobacillus bulgaricus (в превод „българският лактобацил“), която в „диво“ състояние се открива в кората на дъба, в цветовете на билки, цветя, дори в мравките. По-позната е обаче като основната причина за подквасването на млякото. Именно киселото мляко се приема за първия пробиотик, чиито лечебни свойства са признати от Нобеловия лауреат проф. Илия Мечников.

Похапването на киселото мляко обаче не е достатъчно да си набавим необходимите добри бактерии, с които да поддържаме баланса в нашето тяло. Затова допълнителният прием на пробиотици е изключително важен.
LactoFlor е първият български пробиотик, който ефективно възстановява организма и осигурява пълноценен и щастлив живот с естествената помощ на природата. В основата му е именно Lactobacillus bulgaricus. Освен нея, пробиотиците LactoFlor съдържат и други щамове млечно-кисели бактерии, изолирани от екологично чисти природни български източници. Разнообразният състав от микроорганизми в LactoFlor е селекциониран с цел да се постигне максимално действие на пробиотика в различните отдели на храносмилателния тракт: стомах, тънки и дебели черва. В допълнение, LactoFlor използва в своите продукти и био пребиотик (инулин), който се извлича от корените на цикорията и доказано може да увеличи обема на добрите бактерии над 10 пъти и да помогне за усвояването на положителните качества на поетата храна.



LactoFlor BioPlus капсули представляват синбиотична комбинация от натурални съставки и четири щама - Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium sp., Lactobacillus acidophilus. Продуктът оказва положително влияние върху увеличаване защитните функции на имунната система срещу инфекции, способства за потискане на гнилостните процеси в червата и спомага за възстановяване на чревната микробна флора. По време на производството всяка капсула съдържа 2 милиарда жизнеспособни добри бактерии. LactoFlor BioPlus се предлага в опаковка от 90 капсули, която е достатъчна за цялото семейство. Не е необходимо да я съхранявате постоянно в хладилник – достатъчно е да държите опаковката на прохладно място или при стайна температура в продължение на 12 месеца след отваряне.

Ежедневният прием на пробиотик LactoFlor BioPlus под формата на таблетки за смучене пък има профилактичен ефект, облекчава възпалението на венците и предотвратява образуването на плака в устната кухина, като се бори с вредните бактерии в устната кухина. LactoFlor BioPlus таблетки за смучене съдържат патентована комбинация от щамовете Lactobacillus bulgaricus Streptococcus thermophilus, която способства за укрепването на общото здраве, енергия и устойчивост на организма срещу инфекции.

LactoFlor e един от първите утвърдени производители на пробиотици и пребиотици в България, с повече от 20 години история. Продуктите на LactoFlor се отличават с високо качество, чистота и натуралност, потвърдени от дългогодишни изследвания и богатия опит в разработването на пробиотици.

More Body