Следва

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 7 Космос

Директно от PR-a: Телевизорът Samsung SERIF e сред „Любимите неща на Опра за 2016“

В рубриката ни "Директно от ПР-а" публикуваме текстовете на колегите от различни ПР-агенции без никаква намеса или корекция...

All About Life преди 7 години

В рубриката ни "Директно от ПР-а" публикуваме текстовете на колегите от различни ПР-агенции без никаква намеса или корекция. Важно е това да се има предвид, тъй като в случаите, обединени от тази рубрика, редакцията не влага никакво лично мнение, позиция или гледна точка.

Samsung Electronics, лидер на пазара за техника за домашно забавление през последните десет години, обяви, че телевизорът Samsung SERIF TV е сред „Любимите неща на Опра” за предстоящия празничен сезон, според Опра Уинфри и редакторите на „O, The Oprah Magazine“. Samsung си партнира с френското дизайнерско дуо Ронан и Ерван Бурулек при създаването на SERIF TV, който естетически и технологично разширява границите на това, което се очаква от един телевизор.

Опра отличи Samsung SERIF TV за неговия уникален дизайн, с който телевизора хармонично се вписва в дома на потребителите, поставен върху шкаф или самостоятелно стоящ на пода. Със своята 4К резолюция и 40-инчов екран, Samsung SERIF TV предлага най-добро качество на картината. В допълнение, телевизорът се отличава с екслузивния интерфейс Curtain Mode, който прикрива съдържанието на екрана, за да предложи абстрактна представа за това, което се случва в заден план. Когато режима Curtain Mode е активиран, зрителите имат достъп до различни функции, като часовник, Bluetooth говорители, приложения и снимки.

„Samsung си сътрудничи с братята Бурулек, за да предефинира начина, по който изглежда един телевизор и неговите функции, за да отговори на нуждите на потребителите, които държат както от красивия дизайн, така и качеството на картината. За нас е голяма чест, че нашият уникален подход при дизайна на SERIF TV, e отличен и от Опра и нейния екип“, сподели Дейв Дас, старши вицепрезидент, Home Entertainment, Samsung Electronics America.

Всеки празничен сезон Опра и редакторите на списанието „O, The Oprah Magazine“ съставят списък с изключителни продукти, които са били представени през годината. Списъкът „Любимите неща на Опра“ е един от най-уважаваните шопинг каталози и предоставя на потребителите достъп до безспорното мнение на Опра относно най-добрите продукти на годината.

„Всичко, което гледате, изглежда по-добре на този наистина елегантен смарт телевизор, който вашите гости могат да сбъркат с модерно изкуство. Независимо дали е върху шкаф или на своята стойка, този телевизор не е само красив – той разполага с различни приложения, цялостен уеб браузър, Wi-Fi, Bluetooth и много други екстри“, каза Уинфри.

Списъкът „Любимите неща на Опра“, включващ Samsung SERIF TV, може да бъде намерен на Oprah.com или в декемврийския брой на списанието “O, The Oprah Magazine”.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 4 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.