Следва

Тоталната промяна на Рири е заради Ocean’s Eight

Брад Пит си иска децата!

Бракоразводното дело на Брад Пит и Анджелина Джоли тече с пълна сила, въпреки че шумът около двойката в медиите постихна...

Други преди 7 години

Бракоразводното дело на Брад Пит и Анджелина Джоли тече с пълна сила, въпреки че шумът около двойката в медиите постихна.

По последна информация актьорът е подал поредните документи и сега търси съвместно попечителство над шестте си деца с бившата си половинка.

Припомняме, че още когато обяви, че иска развод от Брад Анджелина заяви, че желае да отглежда самостоятелно наследниците си и няма никакво намерение да позволява на Пит да вижда трите им осиновени и трите биологични деца.

Близки до актьора издават, че той обаче няма да се даде без борба със зъби и нокти и въпреки че срещу него се вихри разследване за домашно насилие, той ще направи всичко възможно да участва в отглеждането на децата си.

До момента нито Брад Пит, нито Анджелина Джоли не са коментирали грозните слухове за насилие в семейството им. Бившата актьорска двойка помоли единствено за лично пространство и разбиране от страна на медиите.

More Други