Следва

Hair Trend: 5 тенденции, които ще са ХИТ тази зима

Test Drive: Зимна грижа за перфектна кожа

Студът на зимата носи множество досадни кожни проблеми за ръцете...

Body преди 7 години

Студът на зимата носи множество досадни кожни проблеми за ръцете. И за да запазим едни от най-нежните части на женското тяло меки и гладки, вместо напукани и грапави от сухота, винаги трябва да сме въоръжени с надежден крем за ръце.

Така се срещаме, съвсем навреме, със специалната зимна грижа на SNB Professional, от която сме изумени и очаровани, тъй като наистина предпазва ръцете ни като невидима фешън ръкавичка.

Цветина



Влюбена съм в предпазващия крем на SNB Professional за зимна грижа. С настъпването на по-студените дни кожата на ръцете ми става безобразно ужасна и редовно трябва да прибягвам до специални медицински грижи. Зимната грижа с аромат портокалов цвят на SNB Professional обаче ме спаси. Кремът има по-плътна текстура, но не е мазен и не трябва да чакам векове докато попие в кожата на ръцете ми. Ароматът му е уютен, точно като наближаващите коледни празници, а опаковката му е толкова удобна, че не мога да спра да натискам помпичката и да се мажа с крема. Етикетите явно не лъжат и новата активна съставка - екстракт от рукола, наистина увеличава естествената защита на кожата на ръцете, детоксикира я, предпазва и я възстановява. Тя вече е сияйна и гладка, без раздразнение и сухота.



Миглена


 

Грижата за ръцете ми през зимния сезон е едно от най-важните неща, на които обръщам внимание. Имам ужасна студова алергия и единствено да ги скрия в ръкавици не помага. Нужен ми е крем, който да прави чудеса. Да подхранва, да защитава кожата ми и да спомага за процеса по възстановяване. И намерих точния за мен в лицето на SNB Professional  от серия Зимна грижа с аромат лайм.
С иновативната си формула с екстракт от рукола, се грижи за фината защита на кожата ни през зимата, прави я мека и елстична и с активните си съставки стимулира възстановителния процес, така че да се радваме на сияйна и гладка кожа. А за човек, който има студова алергия това е просто мечтаният продукт. Използвайки го не е нужно да се притеснявам от изсушаването и зачервяването на ръцете, което иначе ме кара да не ги изваждам от джобовете от притеснение. Текстурата на крема е по-плътна,но не омазнява, попива бързо, оставяйки един мек финиш, а ароматът на лайм внася допълнително удоволствие от нанасянето на крема и ме кара да поднасям ръцете си до лицето няколко пъти за да му се насладя. Харесва ми и факта, че е подходящ за ежедневна употреба, това е много важно за мен, тъй като не е необходимо да го сменям. Мога просто да го прибера в чантата си и да е навсякъде с мен. Така че съм спокойна, ръцете ми са защитени и красиви. 

More Body