Следва

Списък с желания: Избрахме съвършенството

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Не си мислете, че тази седмица ще пропуснем да ви покажем недоразуменията във фешън средите...

All fashion преди 7 години

Не си мислете, че тази седмица ще пропуснем да ви покажем недоразуменията във фешън средите.

Зендая става дизайнер??

Зендая е поредната разглезена от славата звезда, готова да се изяви на модния небосклон. След като подобни начинания се приемат за съвсем нормални от широката публика (Rihanna x Puma, Gigi x Tommy Hilfiger, Kendall+Kylie), Дисни момичето получава своя шанс да се покаже като дизайнер и предприемач.

Daya by Zendaya се причислява към high street брандовете и идва с доста позитивно послание: размери от 0-22, ценови диапазон до 158$ и унисекс дизайни. Самата "дизайнерка" споделя, че дрехите й са предназначени за истински хора, а не за модели и фалшиви Instagram звезди...

Дотук всичко звучи като поредната звездна колекция с големи заявки, но и неприкрита посредственост, нищо необичайно бихме казали, но тези изяви вече станаха прекалено много и на нас започна да ни натежава...

 



Отмъщението

Помните ли когато миналата година грозният развод на изпълнителя Professor Green и моделката Мили Макинтош най-сетне приключи? Двойката сложи край на близо 3-годишния си брак, а ние разбрахме, че колкото и бонбонена да изглежда любовта във Facebook, то очевидно реалността е далеч по различна. Сега в медиите отново се вдигна шум около вече бившите любими, защото дойде часът на отмъщението на Мили. Оказва се, че за тазгодишния Halloween Макинтош е имала доста интересен костюм. Моделката, която вече има няколко нови връзки зад гърба си, е използвала сватбената си рокля от церемонията с рапъра, за да се превърне в зомби булка. Запознати издават, че Мили разпорила до безобразие красивия бял тоалет и го напръскала с всевъзможни изкуствени течности, за да може да заприлича още повече на избягала от Отвъдното.

А какво има да каже по въпроса бившият й Professor Green? "Радвам се, че поне е намерила начин да я носи отново", семпло каза изпълнителят без дори да се притесни от изпълненията на екс любимата си.






Body Shaming

През юли месец Playboy звездата Дани Матърс се изложи жестоко, публикувайки в Snapchat снимка на преобличаща се жена в съблекалнята на фитнеса, който еротичният модел посещава. Веднага след това последва негативна вълна към блондинката, обвинявайки я в body shaming, а днес пред нея стоят и обвинения за посегателство над лично пространство, които предстоят да бъдат разгледани в съда.

Според източници жената на снимката е на 70 години и съвсем очаквано, е разстроена от случващото се. Освен това жената е дала съгласие да свидетелства в съда и да съдейства на прокуратурата.

Матърс се извини публично за деянието си, оправдавайки се, че е искала снимката да бъде изпратена до един единствен човек. Моментът на невнимание обаче вече й коства работата в радио предаване, получава забрана за достъп до фитнеса, който е посещавала, а ако бъде осъдена според обвиненията, може да получи до 6 месеца затвор и глоба в размерите на 1000$.



Това визия за червения килим ли е?

Вчера ви ги представихме в специално отделена за тях публикация, днес няма как да ги подминем в любимата ни рубрика "Г като гаф" , защото тези визии са тотално катастрофални. Голото гигантско дупе на Клоуи Фери и прозрачният catsuit на  Елетра Ламборджини направо ни причиниха кошмари, а дори и не искаме да видим как да ги коментирали модните критици.



More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.